D-LINK EXTINDE LINIA DE PRODUSE "GREEN ETHERNET"

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 10 iunie 2008

D-Link, furnizorul de soluţii complete pentru reţele de computere pentru consumatori individuali şi companii, anunţă extinderea primei sale serii Green Ethernet, o premieră în industria de gen, prin adăugarea de caracteristici ecologice popularei sale serii Web Smart cu switch-uri de reţea multi-port, pentru a diminua costurile legate de energie fără a sacrifica performanţa operaţională şi funcţionalitatea.

Tehnologia D-Link Green Ethernet integrează o caracteristică inovatoare, care economiseşte energia detectând link-urile automat şi modificând consumul de energie în consecinţă. În prezent, sunt expediate pe piaţă următoarele produse având încorporată noua tehnologie, care diminuează consumul de energie: switch-urile de reţea D-Link Web Smart cu 16 porturi (DGS-1216T) şi 24 porturi (DGS-1224T), în timp ce switch-urile cu 48 porturi (DGS-1248T) urmează să apară în trimestrul al treilea al anului.

Dacă nivelul de performanţă operaţională al acestor switch-uri rămâne neschimbat, ele includ acum un design fără ventilator (DGS-1216T şi DGS-1224T), care asigură un mediu mai silenţios şi o disipare redusă a căldurii, oferind soluţia ideală pentru companiile în plină creştere, datorită proprietăţilor lor care contribuie la reducerea consumului de energie şi costurilor.

"Conştiinţa publică şi acţiunile derulate la nivel legislativ în întreaga lume au generat cererea pentru îmbunătăţirea eficienţei consumului de energie, pentru echipamentele de reţele," a declarat Kevin Wen, Preşedintele D-Link Europa. "D-Link dă tonul în crearea de tehnologii inovatoare, cu consum redus de energie, şi ţine cont de asigurarea performanţei şi a funcţionalităţii echipamentelor. Vom continua să căutăm noi metode pentru a proteja mediul, ajutându-i în acelaşi timp pe clienţii noştri să economisească bani," a adăugat Wen.

Switch-urile Web Smart de la D-Link reprezintă soluţia perfectă pentru companiile mici şi mijlocii care au nevoie de caracteristici avansate, cum ar fi Simple Network Management Protocol (SNMP), Virtual Local Area Networks (VLANs), Quality of Service (QoS), Link Aggregation (LAG), port trunking şi autentificare în condiţii de siguranţă, la un preţ accesibil.

Spre deosebire de switch-urile de bază cu costuri reduse, switch-urile Web Smart de la D-Link suportă port-mirroring şi oferă informaţii de bază referitoare la porturi, pentru a facilita administrarea şi monitorizarea reţelei - fără a fi necesare activităţi complexe de programare sau achiziţionarea unui software adiţional.

Switch-urile Smart pot fi accesate de la distanţă, folosind o interfaţă bazată pe web cu o configuraţie protejată prin parolă. Oferta include şi o utilitate de "autodescoperire" care identifică automat toate switch-urile Web Smart din reţea.

Software-ul actual pentru switch-urile D-Link Web Smart include şi DSCP-based QoS (pentru DiffServ), Asymmetrical VLANs (permite VLAN să trimită trafic unele către altele, fără a fi necesare un switch de Layer 3 sau un router) şi Cable Diagnostics. Trusted Host este inclus pentru a contribui la protejarea securităţii. Firmware reactualizat cu aceste caracteristici este disponibil pentru a fi descărcat, pentru actualele versiuni hardware D1, şi va fi expediat pe piaţă împreună cu smart switch-urile Green Ethernet.

Introducerea familiei D-Link DGS-1200 cu capabilităţi Green Ethernet face parte dintr-o iniţiativă de computing "Green" (pe principii ecologice) derulată în permanenţă la nivel de companie şi incluzând produse realizate într-un mod responsabil faţă de mediu, dar şi optimizarea dispozitivelor pentru certificare ENERGY STAR. Încorporarea tehnologiei Green Ethernet în familia de switch-uri DGS-1200 subliniază încă o dată decizia fermă a D-Link de a proteja mediul, situându-se în poziţia de lider în realizarea de produse cu componentă ecologică, în conformitate cu directivele RoHS (Restriction of Hazardous Substances - Restricţionarea folosirii substanţelor periculoase) şi WEEE (Waste Electrical and Electronic Equipment - Deşeuri Electrice şi Electronice). Directiva RoHS restricţionează utilizarea unor anumite materiale periculoase în procesul de producere a bunurilor electrice şi electronice, în timp ce WEEE aplică standarde pentru eliminarea şi reciclarea în condiţii corespunzătoare a produselor electrice şi electronice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb