DACIAN CIOLOŞ: "Ridicol şi iresponsabil acest spectacol oferit de alianţa PSD-PNL-UDMR"

G.B
Politică / 17 noiembrie 2021

Dacian Cioloş

Dacian Cioloş

Preşedintele USR, Dacian Cioloş, afirmă că "spectacolul" oferit de alianţa PSD-PNL-UDMR este "ridicol şi iresponsabil", iar aceste partide "nu ştiu cum să îşi fure unul altuia scaunul de dedesubt", potrivit Agerpres.

"Ne învârtim deja de aproape trei luni în jurul aceleiaşi cozi. Şi o facem în timp ce ne-au murit cam tot atâţia semeni ca într-un război. Auzim de trei luni cum nu se poate guverna decât cu Cîţu. Sau poate cu Ciucă sau cu Vîlceanu, dar nu ştim niciodată sigur, pentru că nu a venit mesaj de la Cotroceni", a scris Cioloş, astăzi, pe Facebook.

El susţine că liderul UDMR, Kelemen Hunor, "visează modificări constituţionale după model unguresc".

"De aproape o lună a intrat în scenă şi trupa PSD, cu aceleaşi 'modele' economice şi sociale de înglodare a bugetului de stat şi, bineînţeles, cu ochii mari căscaţi pe grămada de euro 'de la Bruxelles' pe care PSD-iştii şi-o doresc acum renegociată pentru a o canaliza către suveicile care au ţinut timp de 30 de ani România în semimodernitate", a adăugat Dacian Cioloş.

Liderul USR subliniază că România are nevoie de un guvern, un program de guvernare şi de un buget.

"Ridicol şi iresponsabil acest spectacol oferit de alianţa PSD-PNL-UDMR. Trei partide care-şi oglindesc unul într-altul propriile defecte şi care acum ne ţin pe toţi pe loc, pentru că nu ştiu cum să îşi fure unul altuia scaunul de dedesubt. Răul cel mare pe care ni l-a vândut PNL în campania electorală a dispărut într-un cocktail imoral şi periculos care riscă să ţină din nou România pe loc, fără repere, fără politici de dezvoltare serioase. Iar pentru girul dat, preşedintele Iohannis este şi el cât se poate de vinovat, iresponsabil şi toxic, pentru cât i-a mai rămas din mandat. Domnilor, avem nevoie de un guvern. Avem nevoie de un program de guvernare şi de un buget. De responsabili politici care să ne treacă prin iarnă şi prin pandemie. Nu aţi vrut oferta USR, deşi ea a fost gata acum o lună. Vă aşteptăm responsabili pe băncile opoziţiei, dar hotărâţi-vă mai repede ce şi cu cine vreţi să faceţi treabă", a afirmat liderul USR.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Dle Ciolos rămâne o singură speranță poate iluzorie: PNL și PSD să fie măturate de pe scena politică!

    1. Anticipate.

    Adevarul este ca nici voi nu ati avut politici de guvernare si nici un plan de dezvoltare. Sunteti la fel de ageamii la guvernare ca si in politica. Nu aveti oameni capabili, vanturati aceleasi nume de baieti de bani gata increzuti, tupeisti si rasuflati. Ca sa nu mai vorbim de gafa de a iesi de la guvernare. Ati foat la putere si nu ati stiut ce sa faceti cu ea. Our si simplu nu v-ati priceput atunci cand a trebuit sa si performati ceva. Nu ati putut sa depasiti fraza protestelor cu pancarte si tarat pe jos in Parlament. Si voi ati fost cu ochii pe bani si pe avantaje, ati umplut ministerele de membri de partid pana la refuz. Deci sunteti toti dar toti oglinda unuia in celalalt. Toate partid ele sunteti la fel. Voi ati avut in minte doar sa impuneti dictatura neomarxista intr-o tara spatula de dictators si cam atat.

    1. Dle,terminati-o cu prostia asta " gafa de a ieși de la guvernare" ! Nu poți gândi așa ! USR nu avea, repet, nu avea alternativă! Câțu, Rareș Bogdan susținuți de Iohannis le dădeau pe rând miniștri afară, iresponsabil făcând si glume proaste că USRul ar trebui să se mulțumească doar cu ministerul culturii! Semnătura de pe protocol nu a însemnat nimic pentru ei!

      Apoi Iohannis, fără să clipească a semnat în 2 ore demiterea lui Stelian Ion cu un dispreț total față de useristi! În sfârșit, Iohannis a refuzat să răspundă când a fost sunat de Barna ca să medieze între ei și liberali!

      Cum își permite un președinte să refuze dialogul cu șeful unui partid important? Asta nu înseamnă să le dea dreptate useristilor, dar să-i sfidezi în halul ăsta? Se grăbea spre o partidă de golf ? 

      Intelege si el foarte bine , insa fiind o trompeta platita/cointeresata canta si el maneaua impusa de la sediul central... Dictatura neomarxista? Omul nici nu are proprietatea termenilor... asadar un gainar marunt pe post de trol postac.

      ”Si voi ati fost cu ochii pe bani si pe avantaje, ati umplut ministerele de membri de partid pana la refuz.”

      Ingrijorator, acolo sunt mii de oameni.

      Puteti sa dati 100 de exemple concrete? 

      corect. Se grabea la o partida de golf cu Voiculescu_Crescent.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb