Daikin lansează noua generaţie Emura schimbându-şi poziţia pe piaţa sistemelor de aer condiţionat

G.D.
Companii / 20 aprilie 2022

Daniel Vasile, Managing Director Daikin România

Daniel Vasile, Managing Director Daikin România

Daikin, cu o experienţă de peste 90 de ani în proiectarea şi fabricarea de tehnologii inovatoare de încălzire şi răcire, anunţă lansarea pe piaţa din România a noii generaţii Daikin Emura, aparatul de aer conditionat cu un design emblematic, conform unui comunicat remis redacţiei. O soluţie de climatizare completă, a treia generaţie Daikin Emura are o linie de design nouă şi este dotată cu funcţii inovatoare, integrându-se perfect în orice interior modern şi oferind, în acelaşi timp, confort optim şi performanţă superioară.

Potrivit sursei citate, misiunea noii unităţi Daikin Emura este aceea de a crea un impact vizual memorabil. Unitatea interioară este disponibilă în trei variante de culoare: alb mat, argintiu şi negru mat. Atât panoul frontal, cât şi cel din spate au un aspect curbat, conferind aparatului o forma distinctă şi ascunzând, în acelaşi timp, ventilatorul unităţii. Noile telecomenzi au preluat linia de design, precum şi cele trei culori ale unităţilor interioare, fiind, de asemenea, reproiectate pentru o utilizare mai simplă.

"O unitate de aer condiţionat montată pe perete are întotdeauna un impact vizual, iar noua serie Emura este un pas înainte în misiunea noastră de a oferi clienţilor soluţii de climatizare şi experienţe premium, pliate pe nevoile lor dinamice. Investim continuu în creşterea confortului, eficienţei energetice, controlului şi fiabilităţii şi lansăm un nou produs inovator, care aduce rafinament şi distincţie oricărui interior", spune Daniel Vasile, Managing Director Daikin România.

Noua Daikin Emura dispune de asemenea de panouri mobile unice, văzute pentru prima dată la Daikin Stylish. Panourile frontale se mişcă în timpul funcţionării şi îmbunătăţesc jocul de umbre al unităţii. Linia de design curbată a fost transpusă şi în aspectul noii telecomenzi, disponibilă în aceleaşi trei culori ca şi aparatele, care a fost reproiectată pentru a fi mai simplă şi mai uşor de utilizat.

Cu accent pe designul remarcabil, noua Daikin Emura oferă o varietate de caracteristici şi funcţii inovatoare pentru a îndeplini nevoile specifice ale consumatorilor moderni.

Tratarea aerului: O bună calitate a aerului din interiorul locuinţelor a devenit extrem de importantă în ultimii ani. Prin integrarea tehnologiei Flash Streamer, Daikin Emura captează substanţele nocive din aer, cum ar fi virusurile, alergenii şi mirosurile, şi le descompune apoi în atomi şi molecule de apă sigure. De asemenea, a fost adăugat un filtru deodorizant din apatit de titan, un filtru de argint împotriva alergenilor şi un filtru de aer standard, furnizând în interior un aer de mai bună calitate.

Control inteligent: Noua serie Daikin Emura poate fi controlată cu uşurinţă din telecomandă sau prin intermediul funcţiilor inteligente, cum sunt Google Home sau Amazon Alexa. De asemenea, aplicaţia Daikin Onecta permite setarea, programarea şi monitorizarea sistemului Emura, gestionarea temperaturii şi modul de funcţionare, şi furnizează informaţii despre consumul de energie al unităţii.

Flux de aer optimizat: Gama Emura utilizează fante special proiectate pentru a crea efectul Coandă, care optimizează distribuirea jetului de aer şi asigură o acoperire uniformă a fluxului de aer pe toată suprafaţa încăperii. În plus, Daikin Emura are în dotare şi un senzor termic inteligent care scanează camera pentru a detecta prezenţa şi temperatura aerului, apoi transmite un semnal unităţii pentru a direcţiona fluxul de aer la distanţă de ocupanţi sau către zonele cu temperaturi neuniforme, subliniază sursa citată.

Maximă eficienţă energetică: Proiectat pentru a funcţiona în fiecare anotimp şi pentru a oferi confort pe tot parcursul anului, Daikin Emura atinge performanţe energetice ale clasei A+++ în încălzire şi răcire, ceea ce duce la un impact mai mic asupra mediului şi la economii mai mari la facturile de energie.

Noua serie Emura consolidează poziţia Daikin în ceea ce priveşte proiectarea şi dezvoltarea de produse cu agent frigorific R-32, cunoscut în industrie pentru potenţialul său mai mic de încălzire globală (GWP), şi sinonim cu eficienţa ridicată şi simplificarea reutilizării, menţinând şi îmbunătăţind în acelaşi timp standardele stabilite de generaţiile anterioare de agenţi frigorifici. În prezent, Daikin are cel mai mare număr de instalaţii R-32 din lume - o dovadă a experienţei şi cunoştinţelor Daikin, precum şi a calităţii şi fiabilităţii produselor sale R-32.

Noua generaţie de sisteme de aer condiţionat Daikin Emura va fi disponibilă spre vanzare la partenerii specializaţi Daikin la finalul lunii aprilie 2022. O imagine virtuală a modului în care unitatea arată într-o locuinţă poate fi accesată descărcând aplicaţia Daikin 3D, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb