Daikin lansează noul mini VRV 5

C.B.
Companii #Construcţii / 13 februarie 2020

Daikin lansează noul mini VRV 5

Daikin anunţă trei premiere importante ce stabilesc noi standarde în materie de inovaţie şi eficienţă: noul sistem Daikin Mini VRV 5, schema inovatoare L∞P şi sistemele de control inteligent, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, sistemul VRV 5 va fi disponibil în România începând cu toamna anului 2020. Inovaţiile au fost prezentate în cadrul evenimentului VRV Summit 2020 organizat de Daikin săptămâna trecută la Copenhaga, unde au participat peste 500 de parteneri Daikin.

Florin Ihora, Commercial Sales Manager Daikin România, a declarat: "Ca producător principal de sisteme HVAC-R - heating, ventilation, air conditioning and refrigeration, Daikin este lider şi în reducerea impactului asupra mediului, prin dezvoltarea de produse cu eficienţă energetică sezonieră ridicată şi prin utilizarea de agenţi frigorifici cu un potenţial de încălzire globală (GWP) mai scăzut. Suntem preocupaţi de neutralizarea emisiilor de CO2, de trecerea la economia circulară şi de un aer mai curat. Ediţia din acest an a summit-ului ne-a oferit ocazia să asistăm şi să explorăm, împreună cu o serie de parteneri din România, la lansarea unei game largi de produse şi servicii inovatoare, menite să ne ducă şi mai aproape de ţelul nostru pentru 2050: zero emisii de CO2".

Daikin Mini VRV 5 este o soluţie de ultimă generaţie care foloseşte agentul frigorific R-32 şi tehnologia Bluevolution pentru o eficienţă mai ridicată şi reducerea costurilor, oferind posibilităţi multiple de instalare. Având un GPW (Global Warming Potential) de 675 şi o cantitate mai mică de agent frigorific, potenţialul de încălzire globală al sistemului VRV 5 este mai scăzut cu 70% faţă de alternativele cu R-410A, oferind în acelaşi timp o eficienţă mai ridicată.

Prin schema inovatoare L∞P, Daikin deschide un nou drum în industrie, reutilizând agentul frigorific în cadrul noilor sisteme VRV. Prin utilizarea de agent frigorific regenerat, având aceeaşi calitate ca agentul frigorific nou, se obţine o economie de producţie de peste 150.000 kg de agent frigorific în fiecare an. L∞P by Daikin permite reutilizarea conductelor, cablajelor şi unităţilor interioare la înlocuirea sistemelelor exterioare cu unitatea VRV şi lansarea dispozitivului de reciclare a agentului frigorific Daikin, care permite instalatorilor să recicleze agentul frigorific pentru a putea fi utilizat din nou pentru încărcarea echipamentului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb