Daikin România, creştere a cifrei de afaceri cu 12% în 2018

M.I.
Companii / 11 iunie 2019

Daniel Vasile

Daniel Vasile

Daikin România, subsidiara locală, a înregistrat în anul financiar 2018-2019 o cifră de afaceri în valoare de 28.6 milioane de euro. Compania îşi menţine astfel trendul ascendent şi îşi consolidează poziţia de lider al pieţei HVAC din România cu o creştere de 12% faţă de anul anterior, arată un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Daniel Vasile, Managing Director Daikin Romania, a declarat: "Anul financiar încheiat de Daikin România la 31 martie 2019 este marcat de o serie de realizări pe toate direcţiile de business, acestea contribuind la atingerea obiectivului propus, acela de a ne menţine poziţia de lider al pieţei HVAC în România. Atât segmentul rezidenţial, cât şi cel comercial au înregistrat o creştere în decursul lui 2018, cea mai mare dezvoltare fiind pe zona de proiecte cu soluţii VRV şi aparate de aer condiţionat din gama Flagship, cu 25%, respectiv 66%. Această evoluţie ne bucură cu atât mai mult cu cât anul acesta împlinim 25 de ani de activitate în România. La nivel de grup, în anul anterior, ne-am atins un alt scop important şi ne-am consolidat expertiza în domeniul refrigerării prin achiziţionarea grupului austriac AHT, lider pe piaţa de refrigerare comercială, în urma unei tranzacţii în valoare de 881 milioane de euro".

Printre proiectele comerciale realizate în 2018 se regăsesc Palatul Telefoanelor (Bucureşti), clădirea de birouri The Light (Bucureşti), complex Lebăda Luxury Resort & Spa (Delta Dunării), Hala Centrală (Iaşi), Courtyard by Marriott (Bucuresti), MARe Muzeu ( Bucureşti), Expo Business Park (Bucureşti) şi Novis Plaza (Cluj Napoca), mai informează comunicatul citat.

În segmentul rezidenţial, Daikin a furnizat şi anul trecut soluţii de climatizare pentru ansamblurile rezidenţiale de lux din Bucureşti, precum Aviaţiei Park, Barrio Residence şi Caramfil 85. În acelaşi timp, dată fiind noua orientare către segmentul de încălziri, menţionăm şi Ansamblul Rezidenţial Şelimbăr, printre primele referinţe dotate cu pompe de căldura Atherma R Hybrid, care gestionează inteligent costurile facturilor de utilităţi, optimizând consumurile de electricitate şi gaz, în funcţie de condiţiile de temperatură exterioară şi preţurile energiei furnizate.

În anul anterior, Daikin România şi-a completat portofoliul de produse din zona rezidenţială cu două echipamente: cea mai mică centrală termică de pe piaţă şi pompa de căldură Altherma 3 hidrosplit. Concepută şi proiectată în totalitate de producătorul japonez, noua centrală murală respectă principiile inovatoare specifice produselor Daikin, îmbinând tehnologia modernă de condensare, controlul inteligent şi designul contemporan pentru a asigura încălzire şi apă caldă menajeră în cel mai eficient şi fiabil mod. Pompa de căldură Altherma 3 hidrosplit reprezintă o alternativă flexibilă şi rentabilă la centrala termică cu combustibil fosil. Sistemul utilizează o sursă regenerabilă de energie: extrage căldură din aerul exterior, ceea ce îl face soluţia ideală pentru reducerea consumului de energie şi a emisiilor de CO2, conform aceluiaşi comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb