DAL Travel promovează "România Premium" de Crăciun şi de Revelion

G.B
Companii / 19 noiembrie 2021

DAL Travel promovează "România Premium" de Crăciun şi de Revelion

În pofida restricţiilor şi a introducerii certificatului verde pentru accesul în structurile de cazare, turiştii sunt interesaţi şi rezervă pachete turistice pentru sărbătorile de iarnă, în propria ţară. DAL Travel propune o ofertă "România Premium", cu altfel de programe turistice, pentru Crăciun şi Revelion, conform unui comunicat remis redacţiei.

Turiştii preferă, în acest sens, atât hoteluri de 4 şi 5 stele, situate în special în staţiuni montane, cât şi conace, castele şi pensiuni situate în zone rurale.

"Suntem specializaţi şi recunoscuţi pentru destinaţiile exotice şi circuitele externe premium pe care le promovăm. Însă dorim să promovăm şi o Românie inedită, ca destinaţie premium. În ţara noastră putem regăsi o natură încă neatinsă, tradiţii şi obiceiuri bine păstrate, gastronomie excelentă şi structuri de cazare de mare calitate. Am decis să introducem programele premium de turism intern cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Tendinţa turiştilor este de a face rezervări pe ultima sută de metri deoarece, din cauza restricţiilor, nimic nu mai este sigur. De aceea, majoritatea preferă să aştepte, să vadă ce modificări apar pe parcurs. Dar în general aceste pachete de sărbători pot fi rezervate din timp, deoarece majoritatea structurilor de cazare dau dovadă în acest moment de flexibilitate", precizează Daniela Nedelcu, director general al agenţiei DAL Travel, unul dintre cei mai cunoscuţi touroperatori din România cu produse turistice tip premium înfiinţat în anul 2000 şi membru al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT).

Potrivit consultanţilor DAL Travel, tarifele nu s-au modificat esenţial faţă de anii precedenţi, ci s-au ajustat uşor ţinând cont doar de rata inflaţiei şi de creşterea anumitor cheltuieli. Toate pachetele de Crăciun şi de Revelion includ cine festive, diverse activităţi şi pun la dispoziţie excursii opţionale la faţa locului.

Cele mai solicitate staţiuni şi destinaţii turistice de sărbători sunt Sinaia, Poiana Braşov, Predeal, Păltiniş, Vatra Dornei, Albota şi Micloşoara. "Turiştii noştri au ales, pe lângă structurile de cazare de calitate de pe Valea Prahovei şi din Poiana Braşov, staţiuni montane etalon care s-au dezvoltat mult în ultimii ani, precum Păltiniş şi Vatra Dornei sau zone de turism rural din Transilvania. Ca om de turism cu experienţă, care am vizitat, analizat, promovat şi vândut destinaţii inedite din toată lumea, vă pot spune că şi România poate fi o destinaţie premium, cu structuri de cazare de calitate, cu servicii bune dar şi cu produse de top. Am făcut, în acest sens, o selecţie riguroasă pentru turiştii noştri, iar hotelurile, conacele şi pensiunile promovate au un raport calitate-preţ foarte bun", adaugă Daniela Nedelcu.

Potrivit consultanţilor DAL Travel, din ce în ce mai mulţi turişti optează pentru pachete turistice de calitate, preferând zone aflate în natură, în regiuni de munte sau de deal, cu aer curat. De asemenea, interesul pentru un turism activ este în creştere, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb