D"ALE CARNAVALULUI Moguli mai trupeşi, pentru popor

MAKE
Ziarul BURSA #Politică / 26 noiembrie 2009

Aferim!, haideţi să ne bucurăm!, Sorin Ovidiu Vântu ne lasă moştenire, trustul "Realitatea", nouă, poporului român!

"Este trustul familiei, este moştenirea pe care vi-o las vouă, poporului român", a declarat Vântu agenţiei de ştiri Hot News.

Oare o donează statului?

Oare o transformă în fundaţie?

FRSOV - "Fundaţia pentru Respectul lui Sorin Ovidiu Vântu".

De fapt, forma juridică este un detaliu meschin.

Important este că va fi a noastră.

Cum şi PRO TV este al nostru.

Cred că şi Petromidia este a noastră.

Probabil că şi CEC-ul va fi fost al nostru.

Dacă mă gândesc mai bine, atunci viitorul nostru luminos arată precum comunismul la trecut: totul va fi fost al nostru.

Desigur, profiturile sunt ale lor, dar tot atât de cert este că pierderile ne revin. Aşa cum a fost şi în comunism. Orânduirea se va numi "comunism reloaded".

Mogulii presei sunt tot mai vizibili în negocierile pentru alianţa anti-Băsescu.

Luni, Dinu Patriciu s-a întâlnit cu Theodor Meleşcanu, Adrian Năstase şi Sorin Roşca Stănescu, ca să discute "măsuri şi strategii economice care ar urma să fie aplicate în viitorul Guvern al României". Este exclus să fi stabilit cui îi va reveni Hidroelectrica.

Ieri, Dinu Patriciu s-a întâlnit cu Sorin Ovidiu Vântu. Tot aşa, pentru "măsuri şi strategii economice".

Probabil că Dinu Patriciu nu se va întâlni şi cu Dan Voiculescu, ştiut fiind că "profesorul" deţine un IQ care îl apropie de Geoană (cu care, de altfel, este aliat - vorba diplomatului, "qui se ressemble s"assemble").

Ca să se înţeleagă cu Voiculescu, Patriciu are nevoie de un traducător în body-language. Prin vorbe, nu sunt şanse.

Dar, trupeşte, au alură comună: Geoană, la Preşedinţie, le-ar prii la sănătate.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. In numele obiectivitatii care va caracterizeaza, va rog sa binevoiti a enumera 10 acuze aduse mogulilorcare vor putea deveni capete de acuzare si executare a acestora in piata publica, acuze pe care sa le publicati pe prima pagina pana cand acestia vor sucomba.Faceti un front comun cu presa care nu apartien mogulilor si apoi poate o vom duce mai bine.

    1. Anonimule , desi lucrezi sub acoperire eu tot ti -as gasi un nume , "Tucalarul mogulilor"! Despre apartenenta , cred ca faci parte din echipa Caracatitei securisto-comuniste care a paralizat si otravit Romania de atita amar de vreme ! Vazind efervescenta care i-a cuprins pe toti baietii destepti dupa inchegarea Monstruoasei Coalitii , PSD-PNL-UDMR , m-am umplut de optimism : inca mai e ceva de furat in tara asta ! Altfel nu-mi explic infrigurarea cu care toti s-au apucat sa faca si sa desfaca guverne (componenta acestora mi se pare oricum jalnica!). Ce nu-mi explic e rolul pe care urmeaza sa-l joace Johannis (de care se cramponeaza in mod suspect PNL !) in aceasta tragicomedie . Mai exact nu inteleg de ce nu refuza rolul de marioneta a Mafiei vesnic tinere ! Ba da , acum inteleg (m-am gindit mai profund !), cele 6 case "mostenite" trebuie platite intr-un fel , nu-i asa ?! De rest , MAKE tine-o tot asa ! Nu cred ca mai sunt multi cu coloana vertebrala in presa romaneasca !

    Desi cuvantul "criza" a fost desemnat cuvantul anului in Germania, in 2009 putem sa-l adoptam si noi , pe langa alte cateva cuvinte : moguli de exemplu! Orice "taran" din Romania s-a obisnuit cu deja cliseele in exprimare: e criza si exista moguli!

    E delirant inceputul de articol al lui Make !  

    Da, trustul e pentru popor. Pentru manipularea noastră, a urmaşilor şi urmaşilor urmaşilor noştri!

    Da dle Make, faceti front comun si ajutati !! 

    Cu riscul de a plictisi prin marimea apelului, incerc si eu un ajutor: 

    In cartea recent aparuta GUVERNAREA DIN UMBRA, autorul Jim Marrs a pus ca motto un citat din Benjamin Disroeli : " Lumea este condusa de cu totul alte personaje decat cele pe care le vad neinitiatii" 

    si ica din prima pagina, avertizeaza: 

    " Daca sunteti convins ca omenirea aproape a atins apogeul implinirii sale stiintifice si spirituale si ca prin mass-media aflate in proprietatea corporatilor sunteti suficient de bine informat, atunci opritiva din lectura chiar in clipa aceasta. 

    Daca sunteti unul dintre milioanele de oameni care urmaresc jurnalele de stiri transmise zilnic la televizor si va scarpinati in cap intrebandu-va mirat: "Ce se petrece in lumea asta?" sau dacaincercati sa gasiti raspunsul la intrebari de genul:" Cine suntem, de unde ne tragem si incotro ne indreptam cu totii?", atunci lectura acestei carti va fi pentru dumneavoastra o adevarata delectare.  

    Autorul isi incheie cartea, printre altele, in ultima pagina si cu: 

    " Si amintiti-va ca ramane de descifrat un ultim mare secret, iar solutia acestuia se gaseste la indemana fiecaruia dintre noi. Este faptul ca noi, cei cinstiti si cu frica lui Dumnezeu, suntem mai numerosi decat conspiratorii si ca zi de zi dobandim noi informatii si cunostinte, ce ne ajuta sa luptam impotriva lorcu tot mai multa eficacitate. 

    Aceasta cunoastere vine din initiativa individuala, nu din cadrul unor comitete guvernamentale sau de pe urma asa-zisilor "experti". Daca cineva vrea sa fie liber cu adevarat, mai intai trebuie sa porneasca in cautarea adevarului, fara a beneficia de ajutorul expertilor politici, al academicienilor snobi, al savantilor din mass-media, sau al liderilor guvernamentali, caci toate aceste categorii de persoane au proprile prioritati ascunse, pe care vor sa ni le impuna cu orice pret". 

    Imi mai permit si o concluzie si morala: ce bine ar fi fost ca inainte de turul 2, macar 60-70 % din romani sa fi parcurs aceasta carte ; sunt sigur ca atunci mogulii presei , jalnicele lor slugi si toti cei care ne otravesc zilnic ( si mai ales acum , pe ultima suta) ar vorbi in vant (chiar daca pentru Vintul). 

    mai bine sustinem un om care s-a mai gandit la tzara, decat niste rechini care s-au gandit decat la averile lor! se vor gandi in continuare la bani si avantaje! nu inteleg cum isi pot permite ei sa se adreseze astfel unui presedinte! sunt niste nesimtiti imbogatiti! hai la vot sa distrugem comunismul si manelizarea tzarii! sane pazim de vanghelizare!

    1. A FERIM !

      Faceti ca indemnul sa ajunga la cati mai multi romani ! 

    Eu cred ca este destul de clar si inacceptabil totodata ca vantu si patriciu au activitati politice ilegitime.

    eu zic ca daca le place politica trebuie sa intre in batalia politica pe fata si vor vedea care le este valoarea politica . sa candideze la o primarie sau intr-un colegiu pentru parlament ori pentru un loc de europarlamentar ori chiar pentru presedentie . foarte usor vor vedea ce valoare politica au . daca nu au curaj si le e frica de rezultat sa stea in afaceri  

    mi se pare ca li se strange latul si le e frica de locul acela nasol . 

    am auzit un ziarist spunand ca patriciu a reusit sa obtina 29 de amanari in judecarea a vreo 5 dosare penale pe care le are pe rol . vrea sa o duca deci tot asa pana la prescriere . stie cineva daca datele astea sant corecte ? 

    a vazut ca lui vantu i-a reusit . l-a costat ceva dar a scapat de mititica si a ajuns sa fie salvat de procurori si judecatori . numai si avocatii lui pot spune care a fost costul fiecarui procuror si judecator . 

    patriciu e in curs de a fi muls de procurori si judecatori . la el se cam stie care are malai gros si trebuie lucrat ca lumea . 

    lucrari din astea s-ar putea sa nu mai tina daca iese basescu si de aici disperarea , care disperare ii duce si la miscari proaste cum e filmuletul asta masluit in care presedintele loveste un copil .

    pe patriciu nu-l vedeam prea des la tv dar in ultimele zile cauta ceva cu lumanarea ; cauta un moment pentru o lovitura tare ; disperarea l-a facut sa treaca nepermis de usor peste minima precautie de a vedea daca filmuletul e autentic . a pierdut controlul si o sa si-o ia .  

    ma refer la amanarile in judecarea proceselor lui patriciu . am auzit cu cateva momente in urma ca si nastase a obtinut azi o amanare in procesul tamara pentru ca nu are avocat . nu stiu daca n-are bani ori n-a gasit unul bun . eu pun bani sa-i gasim unul , daca nu are bani ; o alta solutie , mai corecta as zice , ar fi sa i se stabileasca un avocat din oficiu . nu am timp sa ma ocup de deschiderea unui cont pentru colecta , daca o avea nevoie de ajutor , dar daca deschide cineva un cont astept la aceasta rubrica banca si numarul contului .

    daca patriciu traia in america si facea la bursa din ny ce a facut la bursa din bucuresti banii pe care zice ca-i are nu-i ajungeau de amenzi si avocati . asta separat de vreo 70-80 de ani de puscarie .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb