DAN BARNA: "A fost depusă moţiunea de cenzură. Ne vom depune demisiile"

G.B
Politică / 3 septembrie 2021

Dan Barna

Dan Barna

Dan Barna a anunţat, în această seară, după şedinţa Coaliţiei, că USR PLUS a depus moţiunea de cenzură împotriva guvernului Cîţu şi că la începutul săptămânii viitoare miniştrii USR PLUS îşi vor depune demisiile, potrivit Digi24.

Anunţul a fost făcut după ce, în şedinţa Coaliţiei, Barna şi Cioloş le-au spus celor de la PNL şi UDMR că nu vor să demisioneze din Guvern, şi că vor intra în Opoziţie doar dacă moţiunea de cenzură va fi respinsă.

"Am încercat în şedinţa de Coaliţie să-i convingem pe colegii noştri colegii noştri au insistat să îl susţină pe Florin Cîţu", a spus Dacian Cioloş în cadrul unei conferinţe de presă. Acesta a explicat că actualul premier nu mai este dorit sub nicio formă în funcţie dar că USR PLUS îşi doreşte să participe la guvernare în continuare alături de PNL şi UDMR.

"Nu s-a discutat despre demisia miniştrilor, dar evident că la începutul săptămânii viitoare ne vom depune noi demisiile odată ce depunem această moţiune", a declarat Dan Barna.

Opinia Cititorului ( 13 )

  1. Câțu trebuia de șase lunii să le facă : pe motiv de funcționare blocată .Foc a pus și omul lui Virgil Popescu cu detonarea necontrolată in ochi a prețurilor . Ce poți face azi lasă pe mâini : apoi DETONEAZĂ !!!

    1. Niște nenorociți...puteau să adopte legea consumatorului vulnerabil macar de ochii lumii chiar daca acoperea doar 1% din cei afectați de terorismul prețurilor la energie și gaze.

      Dar nu, Câțu și Raluca Țurcan și-au închipuit că pot teleporta oamenii în octombrie 2022... deși facturile enorme sunt deja pe masa românilor  

    dar ce se intampla cu hastagistii neamului? nu e nici dracu in strada.....pai nu e draghinia..........

    1. Sunt niste slugi de corporație...

    e un lucru bun ca USR PLUS pleaca de la guvernare - sunt cele mai toxice si anti-romanesti prezente din intreaga clasa politica!

    sa plece si sa nu le mai vad moacele anti-Romania ! 

    nasolica.....si cascavalul?

    Barnaaa!!! Adio ba! Ia-l cu tine si pe cel mai prost prim-ministru din istorie, pe Ciolos. Mergeti in alianta cu AUR acolo este locul vostru. Sau poate alaturi de PSD? Poate iesiti si ne ziceti ca nu faceti alianta cu ei. Doar semnati motiunea dar nu va vorbiti deloc si nu va intalniti. O semnati asa, in scarba. Barnaaa!!! Esti o calamitate politica ba.

    V-ati depus demisiile, pt ca nea' Cuţulache si ai sai, fiind mai la butoane decat voi, v-au luat fatza la furtul de bani publici! Asa ca, plecati definitiv din politica, spurcatilor!

    Când PNL va avea singur majoritate în parlament pentru a guverna, va putea face ( aproape) orice dorește. Dar când are nevoie de voturile partenerilor din coaliție, Cătu sinucide PNL -ul pentru a putea distribui bani primarilor înainte de alegerile din partid și a fi ales președinte PNL. După el potopul.

    1. Nu sinucide nimic. Catu are c….ie cat tot parlamentul la un loc. Nu este discus sa inghita santajul USR si nu este dispus sa directioneze banii in alta parte, cum vrea USR. USR nu vrea drumuri si canalizare in sate. Nu vrea progres pt Romania ca are alte interese. Uite ca neomarxistii au luat-o in mana.

    ministrii usr-isti si-ar fi depus demisiile o data cu depunerea motiunii ar fi fost ok. Asa, pana saptamana viitoare, ei spera sa se mai roage cineva de ei sa ramana...Aseara v-ati sinucis usr-istilor!!

    N - au soluții nici cât ,, ceașcă " : umple ,,fișa postului " cu ipocrizia politico filozofică nou nouță a lor . JOS !!!

    Nimic nu justifica si nu va sterge alianta cu AUR. AUR a avut in motiunea atacuri la adresa USR. Le-a scos si gata, aia de la USR au semnat. Incredible!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb