Dan Barna spune că ar putea exista stimulente pentru vaccinarea anti-COVID

G.U.
Politică / 23 iulie 2021

Dan Barna spune că ar putea exista stimulente pentru vaccinarea anti-COVID

Vicepremierul Dan Barna a declarat, astăzi, că ar putea exista mai multe stimulente pentru persoanele care doresc să se vaccineze anti-COVID, de la vouchere, până la o loterie pe utilaje agricole, transmite Agerpres.

Acesta a subliniat că vaccinarea este singura soluţie "pentru a nu ne mai întoarce la perioada care ne-a chinuit atât de mult".

"Am discutat chiar în şedinţa coaliţiei de săptămâna aceasta acest subiect. Au fost prezentate mai multe variante asupra cărora premierul şi-a exprimat pentru o parte dintre ele susţinerea. E clar că trebuie să venim cu măsuri pe modelul celorlalte state europene de a continua să încurajăm şi să susţinem campania de vaccinare", a explicat Dan Barna, la Guvern.

Potrivit acestuia, în condiţiile unui val patru al pandemiei de COVID-19, care va avea un efect de stimul pentru o parte a populaţiei nevaccinate, sunt două tipuri de măsuri: de încurajare şi de stimulare, precum şi celelalte tipuri de măsuri luate de alte ţări, printre care "existenţa vaccinării să fie o condiţionalitate" pentru cadrele medicale sau pentru accesul la anumite servicii neesenţiale, cum ar fi mersul la mall.

"Sunt diverse stimulente. Nu o să detaliez acum, pentru că, până nu avem un acord şi cu colegii din CNSU, n-aş vrea să arunc în spaţiul public promisiuni care apoi să nu fie onorate. (...) Mesajul este foarte clar: dacă nu vrem să ne întoarcem la perioada de restricţii, care ne-a chinuit atât de mult, este necesar să ne vaccinăm. (...) Şi, atunci, gândim toate tipurile de măsuri posibile prin care să-i încurajăm pe oameni în mediul rural, mai ales că acolo avem o rată foarte mică, să meargă să se vaccineze. Nu în bani direct, dar se discută diverse variante de vouchere sau genul acesta de stimulente, bonuri, tichete prin care cetăţenii să fie încurajaţi să se vaccineze. S-a discutat subiectul unei posibile loterii, chiar în utilaje agricole, astfel încât să fie şi stimulente la care să rezoneze cei din mediul rural", a detaliat vicepremierul.

El a menţionat că astfel de măsuri vor fi aprobate, cel mai probabil, în perioada următoare, obiectivul principal fiind reactivarea campaniei de vaccinare anti-COVID, înainte să existe o creştere a cifrelor, "care uşor, uşor se întâmplă".

"Vaccinarea este o soluţie, nu avem altă şansă decât să creştem numărul persoanelor vaccinate. (...) Premierul coordonează campania de vaccinare, vom vedea care vor fi deciziile finale", a adăugat Dan Barna, care susţine că nu are informaţii privind apropierea valului patru al pandemiei de COVID-19.

Opinia Cititorului ( 17 )

  1. dragutza,

    ceva anti gunoi si anti sobolani nu aveti de reazerva? 

    1. Pentru situatia cu gunoiul vinovati sunt cetatenii pentru ca produc gunoi, pe langa faptul ca au ales-o pe hiena. Barna are acum misiunea sa bage abureli pe tema vaccinarii. Cercel si Arafat s-au facut de ras si din acest motiv a aparut prospatura Barna.

    BRAVO, DAR se aplica retroactiv (eventual la dublu) si celor ce s-au vaccinat deja?! Cat ds tombole si loterii ...sa fim seriosi, se vizeaza o similit cu eficacit vaccinurior?!

    LIMBRICULE MUIST, L. G. B.T.IST. SATANIST SLUGA GAY LOR DE LA BRUXELLES UNEALTA LUI ANTICRIST STERP FĂRĂ COPII ÎMPREUNĂ CU ȘEFUL TĂU FETITA STEARPA DE LA COTROCENI ȘI EL FĂRĂ COPII ȘI GUVERNUL VOSTRU DE CRIMINALII ÎN SERIE, DIAVOLILOR DE CE NU DAȚII BANII DE ALOCAȚIILE LA NEVINOVĂȚII COPII, SI SCHELETELE DE PENSIONARII. CRIMINALILOR DE CE ȚINEȚI COPII FLĂMÂNZI, SI PENSIONARI. UNDE SUNT BANII ÎMPRUMUTAȚI. CE FACEȚI CU EI. II LUAȚI ÎN GROAPA CU VOI. CREDEȚI CA NU O SA MURITI ȘI VOI. SA NU MURITI PINA SA NU AU ÎȚI PLANSETELE COPII ȘI PENSIONARILOR CARE SE CULCA ȘI SE ȘCOALĂ FLĂMÂNZI DIN CAUZA VOASTRĂ. BANII DE VOUCHER ȘI DE LOTERII CU UTILAJE AGRICOLE AVEȚI DAR PENTRU ALOCAȚIILE ȘI PENSII NU AVEȚI. NU VREȚI SA I DAȚI. SA I AVEȚI DE LUMÂNĂRI ȘI SICRIE. ȚIRANILOR VA VEDE DUMNEZEU. DRAGI ROMANII SA NUI CREDEȚI PE ACESTI DIAVOLII UNELTELE LUI ANTICRIST. SUNT DISPERAȚI. AU PRIMIT ÎN PLIC. NU ȘTIU CE SA MAI INVENTEZE SA VA PĂCĂLEASCĂ. NU VA VACCINAȚI. ASA AU ZIS ȘI LA PRIMUL VAL CA SE REVINE LA NORMALITATE. TOTUL ESTE BINE ORGANIZAT ȘI CONTROLAT DIN LABORATOARELE LOR. CIT ESTE DE TRĂIT TRĂIM ȘI CIND VREA DUMNEZEU MURIM. CINE A VĂZUT SOARELE VA VEDEA ȘI MOARTEA. ACESTE OTRAVURI, VACCINURILE SUNT ALE LUI ANTICRIST. ȘI ACESTI CRIMINALII ÎN SERIE, SATANIȘTI ASCUNDE ADEVĂRUL. DE ASTA VIN CU OFERTE. ÎNCĂ O DATA VA SPUN NU VA VACCINAȚI. EI ÎNCEARCĂ SA I PĂCĂLEASCĂ PE TOATĂ LUMEA DACA SE POATE. NOI SUNTEM FII LUI DUMNEZEU AVEM SFÂNTA ÎMPĂRTĂȘANIE SCUMP SÂNGELE MÂNTUITORUL UI ISUS HRISTOS. NU NE TREBUIEȘTE OTRAVURILE LUI ANTICRIST. VACCINAȚI VA VOI CRIMINALILOR ÎN SERIE DE LA GUVERNARE TRĂDĂTORILOR DE TARA, IUDEILOR CARE VINDEȚI TARA. DRAGI ROMANI CARE AVEȚI OCHI CITIȚI ACESTE RINDUL ȘI O SA VEDEȚI CITI OAMENI I SA MOARA DE LA ACESTE OTRAVURI. DRAGA REDACȚIE SA NU ȘTERGI ACEST TEXT ȘI MESAJ CA SA L CITEASCĂ TOȚI ROMANII ȘI SA SE INFORMEZE UNUL PE ALTUL. MULȚUMESC ANTICIPAT. DOAMNE AJUTĂ-NE ȘI NE PĂZEȘTE DE ACESTE VREMURI GRELE ȘI TULBURI.

    1. sosoaca, ia-ti pastilele

      ai dreptate.

      e mult prea impins cu forta si mult prea marketizat acest vaccin ca sa fie lucru curat.  

      la varf politicienii au fost mituiti gras de marile concernuri farmaceutice!  

      sa va feriti ca de dracu de vaccin ca sanatatea e cea mai scumpa dintre toate! ... si cu ce sistem sanitar avem noi in Romania ... Doamne fereste sa ajungi la mana lor !  

      alex , nu vrei tu sa iti faci 10 vaccinuri anti-covid deodata?

    Barna nu înțelege că orice conditijare de acest tip este ilegală și abuzivă și reprezintă hitlerism.

    1. Totul e pur premeditat.

      Uite ce spune un cititor al unui site activenews, pe care îmi permit să-l citez: 

      ,,Să zicem că tu ai fi unul dintre „stăpânii” lumi i 

      și că ai fi ajuns la concluzia că lumea nu ne mai încape pe toți, trebuind, după părerea ta, să „scapi” de o parte. 

      Cum ai face? 

      Ar trebui să sel ectezi pe cei care trebuie să trăiască! Acum se pune întrebarea: vreau să-i păstrez pe cei docili sau pe cei inteligenți? Sau care e raportul, cel mai bun, între docili și inteligenți, pentru că: 

      Cei docili nu sunt prea inteligenți și trebuie conduși de cei inteligenți. Sunt însă absolut necesari, pentru munca de jos! 

      Cei inteligenți nu prea sunt docili și nu le place statutul de sclav! Cum îi poți „convinge” să facă ce dorești? 

      Cum se rezolvă această dilemă, mai ales că, dacă ai ales greșit, nu mai poți îndrepta greșeala? 

      În istorie, dictatorii au folosit mereu aceleași metode, toate bazate pe instinctul de conservare: frica de moarte, de durere, foamea, șantajul psihologic! Singurii care au putut ține piept acestor metode au fost creștinii! 

      Acum, întorcându-ne în zilele noastre, când unora le părem a fi prea mulți și trebuie să ne „sel ecteze”, vedem în primul rând că se acționează prin distrugerea credinței creștine! Interdicția participării la slujbe, la împărtășanie, scandaluri în biserică, arhierei vânzători ș.a.m.d. 

      Diferența între docil și refractar se obține prin atitudinea vis a vis… de vaccinare! 

      Problema este că sunt destui inteligenți care s-au arătat docili în privința vaccinării și destui idioți sadea care au refuzat-o! 

      Frica de moarte! 

      Îngrădirea libertății de mișcare, acest șantaj psihologic, de asemenea a făcut mulți inteligenți docili, iar foamea, care va urma curând, o sa mai „convingă” și pe alții! 

      Dar cum faci ca starea de fapt să se mențină în timp și să-i elimini pe cei care „nu merită” să trăiască? 

      Prin durere! 

      Exista niște metode mai puțin „ortodoxe” de dresat câini, cu ajutorul unor zgarde cu șocuri electrice, ce fac mielușei ascultători din orice câine feroce! 

      Și dacă nu? 

      Mărești intensitatea până când ascultă sau…moare! 

      Nu cred că „vaccinul” acesta, pentru care se insistă să fie acceptat de toți, nu a fost bine studiat! Cu siguranță că a fost! Dar nu pentru Covid, iar faptul că nu oferă protecție o demonstrează cât se poate de clar! 

      Pe zi ce trece mă conving că el o să fie zgarda cu șocuri electrice pentru oameni și curând (probabil după înfometare) cineva o să apese pe butonul telecomenzii! 

      Să dea Dumnezeu să mă înșel! 

      Autor: Ioan Sperling" 

        

      nu e conditionare, e premiu. E un fel de test de IQ. Daca il treci, primesci o bonificatie. Daca nu, te uiti la Antena 3.

      Iar tu sa te uiti in continuare la umdigi.

      E un gunoi! Nimeni nu devine Wonder Woman sau Superman, nici Highlanderi! Ci un prăpădit sărac șanse sa dezvolte un cancer sau sa sufere de miocardita sau cancer!

      corect!

    Asta e dus rau cu capul. Barna asta e fascist si vrea sa omoare oameni prin vaccinare. Vaccineaza-te pe tine si tot neamul tau nu pe noi bai Borno...

    1. cand o sa inceapa miscarile de strada , o sa adun niste baieti buni , o sa iau cu japca niste vaccinuri, le tin la mine si cand prind din astia fata in fata (gen barna , arafat, etc) le injectez cu forta cate 2-3-4 borcanele de vaccin nediluat cu ser viziologic!

      le dau binele pe care mi-l doresc ei mie!  

      ce zici? nu e idee misto ? 

    Biserica martorilor lu Covid condusa de Dan Barna (adjunct Arafat) s-a gândit că îi poate cumpăra pe români cu alune și chipsuri iar, daca locuiesc la tara, tombole cu chestii agricole - te înțepi cu serul experimental și poți câștiga un topor, o sapa, o greblă, etc

    O sticla de ulei, o punga de zahar.....se stie reteta....a prins ideea habarna....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb