Danco Vision, prezent la SBC Summit Lisabona 2024

F.D.
Companii / 19 septembrie

Daniel Ionescu, CEO & Founder Danco Vision

Daniel Ionescu, CEO & Founder Danco Vision

Danco Vision, lider recunoscut în furnizarea de soluţii complete SEO pentru industria de iGaming, participă la SBC Summit Lisbon 2024, unul dintre cele mai importante evenimente internaţionale dedicate tehnologiei şi gaming-ului, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Prezentă constant la toate conferinţele şi târgurile specializate în această industrie, Danco Vision aduce în prim plan expertiza de peste 18 ani, contracte semnate de servicii SEO de peste 4 Milioane de Euro şi demonstrează de fiecare data cum strategiile SEO personalizate pot transforma vizibilitatea online şi succesul operatorilor din iGaming.

SBC Summit Lisbon 2024 este o platformă globală ce reuneşte cele mai influente nume din industria iGaming şi tehnologiile conexe. Evenimentul este cunoscut pentru oportunităţile unice de networking, pentru sesiunile informative şi pentru prezentările inovatoare despre tendinţele viitoare în domeniu. Ediţia din acest an va avea loc în perioada 24-26 septembrie, la Lisabona, şi va reuni peste 600 de expozanţi din toată lumea, 8000+ de operatori din industrie şi 2500+ de afiliaţi.

Danco Vision va fi reprezentată de Daniel Ionescu, CEO & Founder al agenţiei. Acesta va fi prezent la Lisabona chiar din preziua inaugurării SBC Summit, pentru a consolida relaţiile cu partenerii existenţi şi pentru a stabili noi colaborări în industria de iGaming.

Pe parcursul evenimentului, agenţia va participa la paneluri de discuţii şi sesiuni de networking, împărtăşind din vasta experienţă în implementarea soluţiilor SEO dedicate industriei iGaming şi oferind consultanţă specializată. Danco Vision se va bucura de susţinerea partenerilor săi importanţi, precum 3 Oaks Gaming, şi de alte nume relevante din domeniu. Aceste parteneriate confirmă expertiza agenţiei în livrarea unor soluţii digitale performante şi în realizarea de campanii SEO adaptate pentru specificul industriei iGaming.

În cei peste 18 ani de experienţă acumulată în această industrie, Danco Vision a dezvoltat parteneriate şi a realizat proiecte complexe de consultanţă SEO pentru operatori de top din Germania, Finlanda, Statele Unite, Columbia, Mexic, Japonia şi România. Printre aceştia se pot nominaliza: Unibet, Wunderino, BetRivers, Mystino, WAGMI, RushBet, Untold Casino, Get's Bet, PowerBet etc.

Peste 4 milioane de euro aduşi în ţară din pieţele globale de iGaming

Performanţele remarcabile obţinute prin serviciile SEO oferite clienţilor din industria de iGaming sunt confirmate şi din punct de vedere financiar. Danco Vision a semnat contracte de peste 4 Milioane de Euro doar pentru acest segment de activitate.

Prin utilizarea exclusivă a resurselor locale şi implicarea unei echipe formate integral din specialişti români, agenţia nu doar că a semnat contracte internaţionale de amploare, dar a şi contribuit la dezvoltarea expertizei digitale interne. Astfel, Danco Vision şi-a consolidat poziţia ca lider pe piaţa de consultanţă pentru iGaming.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb