Daniel Apostol, numit secretar general al ROPEPCA

Elena Deacu
Companii #Industrie Extractivă / 6 iulie 2015

Asociaţia Română a Companiilor de Explorare şi Producţie Petrolieră (ROPEPCA) anunţă nominalizarea lui Daniel Apostol în poziţia de Secretar General al Asociaţiei.

"Daniel Apostol este un jurnalist cu mare experienţă, implicat de mulţi ani, în diferite modalităţi, în susţinerea mediului de afaceri din România. Sunt convins că implicarea sa în activitatea asociaţiei va aduce un plus de eficienţă în comunicarea publică a activităţilor ROPEPCA", afirmă Artur Stratan, preşedintele în exerciţiu al ROPEPCA.

Totodată, ROPEPCA şi-a relansat pagina de internet în care sunt subliniate misiunea asociaţiei, condiţiile de aderare şi toate documentele de poziţie realizate de asociaţie în legătură cu diferite teme care ţin de legislaţia specifică şi în general de mediul de afaceri din România.

Pagina de internet permite acum monitorizarea articolelor publicate, a ghidurilor şi rapoartelor privind industria, a răspunsurilor la întrebările cele mai frecvente şi a link-urilor utile. Datele de contact ale membrilor ROPEPCA, cu link din pagina de start, permit vizitatorilor să contacteze rapid şi uşor pe oricare dintre membrii asociaţiei, pentru solicitarea de informaţii şi lansarea de propuneri de afaceri concrete.

"Înţelegând importanţa activităţii de corelare a eforturilor cu toate autorităţile din petrol si gaze, cu asociaţiile şi cu publicul larg din România, am iniţiat aceste schimbări, asumate de către Comitetul de Management. Acestea includ, pe lângă noul website, o comunicare sporită şi, prin urmare, o influenţă mai puternică asupra modului în care se conturează afacerile noastre", a declarat Artur Stratan, preşedintele ROPEPCA.

Potrivit lui Daniel Apostol, Secretar General, noul design modern al website-ului reflectă profesionalismul membrilor ROPEPCA. Noua structură este mai bine echipată pentru a satisface nevoile şi pentru a răspunde la întrebările membrilor şi a altor profesionişti interesaţi de domeniul Upstream.

"Noul website este construit pentru a oferi în mod constant un spaţiu unde toţi jucătorii din sectorul Upstream pot interacţiona cu ROPEPCA şi pot comunica informaţii care impun consultări, pentru a asigura un flux lin al acestei afaceri vitale şi pentru a maximiza contribuţia sa la economiile naţionale. Este totodată un nou canal de comunicare pe care asociaţia îl va avea cu publicul larg, prin care îşi va putea afirma şi mai bine luările de poziţie şi punctele de vedere cu privire la relaţia dintre industrie şi autorităţi", a declarat Daniel Apostol, Secretar General.

ROPEPCA beneficiază de adeziunea membrilor celor mai activi în industria onshore şi cuprinde acum 19 companii: ADX Energy, Amromco, Aurelian Petroleum, Beach Petroleum, Chevron Romania Exploration and Production, East West Petroleum, Expert Petroleum, Fora Oil & Gas, Hunt Oil, Moesia Oil & Gas, NIS Petrol, OMV Petrom, Panfora Oil and Gas (MOL Group), Raffles Energy, Rompetrol, Repsol, Stratum Energy, Winstar Satu Mare/Serinius Energy, Zeta Petroleum.

În prezent, membrii ROPEPCA deţin majoritatea acordurilor de concesiune petrolieră pentru blocurile de dezvoltare si producţie onshore din România, reprezentând pentru anul 2014 investiţii cumulate de 1,5 miliarde de euro, o cifră de afaceri de aproape 5 miliarde de euro, contribuţii către bugetul de stat de 2,5 miliarde de euro, precum şi crearea a 18.200 locuri de muncă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb