"Dăruieşte Lumină" şi 500.000 kWh energie donaţi de E.ON Energie România vor ajunge la patru instituţii sociale

T.B.
Comunicate de presă / 26 aprilie

"Dăruieşte Lumină" şi 500.000 kWh energie donaţi de E.ON Energie România vor ajunge la patru instituţii sociale

Un gest mic pentru tine, o bucurie mare pentru cei aflaţi în nevoie! Acesta este îndemnul pe care E.ON Energie România îl adresează românilor de pe platformele social media, dornici de fapte bune, care pot să se implice şi să direcţioneze împreună 500.000 kWh de energie, cantitate donată de companie către patru instituţii sociale în cadrul campaniei "Dăruieşte Lumină", se arată într-un comunicat al E.ON România, remis redacţiei.

Ajunsă la ediţia a XI-a, campania se va desfăşura în perioada 26 aprilie - 7 mai şi îşi propune să susţină instituţii sociale care educă sau îngrijesc tineri orfani sau cu nevoi speciale: SOS Satele Copiilor Cisnădie, Centrul Şcolar de Educaţie Inclusivă "Primăvara" Reşiţa, Şcoala Gimnazială Specială "Maria Montessori" Bacău şi Şcoala Profesională Specială SAMUS Cluj-Napoca, transmite sursa.

Poveştile acestora vor fi făcute cunoscute de către ambasadorii campaniei: Mihai Morar, Andreea Remeţan, Lucian Mîndruţă şi Bob Rădulescu, adaugă compania.

Fiecare comentariu de încurajare, apreciere sau redistribuire a poveştilor spuse de către aceştia pe paginile proprii şi paginile "Dăruieşte Lumină" de Facebook, Instagram şi TikTok echivalează cu 100 kWh, energie care va fi donată instituţiei alese, fără ca pe utilizator să îl coste ceva. Un utilizator poate oferi "lumină" unuia sau mai multor beneficiari ai campaniei, se mai arată în comunicat.

În funcţie de opţiunile exprimate de românii implicaţi, cantităţile de energie vor fi distribuite către beneficiari, urmând să fie scăzute din facturile de energie electrică sau gaze naturale ale acestora, informează sursa citată.

Potrivit comunicatului, "Campania nu înseamnă doar o donaţie din partea companiei. Este, de fapt, o invitaţie la solidaritate, la empatie şi la implicare activă în construirea unei comunităţi mai dispusă să îi ajute pe cei care au nevoie. Este o demonstraţie a puterii binelui şi a capacităţii noastre de a face diferenţă pozitivă în viaţa celor din jur. Şi, de nouă ani de când există "Dăruieşte Lumină", zeci de mii de români ni s-au alăturat în comunitatea faptelor bune, dăruind energie şi bucurie semenilor noştri", afirmă Claudia Griech, directorul general al E.ON Energie România.

Începând cu anul 2015 şi până în prezent, E.ON a oferit, prin intermediul campaniei "Dăruieşte Lumină", peste 3.250.000 kWh energie pentru 75 de instituţii şi 3.300 de familii nevoiaşe, relatează compania.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb