"Datanet Systems" - creştere cu 25% a cifrei de afaceri şi dublarea profitului

C.I.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 2 mai 2006

Compania Datanet Systems, jucător major pe piaţa soluţiilor şi serviciilor inteligente de comunicaţii din România a înregis-trat anul trecut rezultate financiare notabile, concretizate prin creşterea cifrei de afaceri cu circa 25% şi dublarea profitului. Este cea mai mare cifră de afaceri şi cea mai bună profitabilitate obţinută de Datanet Sys-tems pînă în prezent. Alte obiective îndeplinite au fost poziţionarea mai bună în piaţă prin reoganizarea vînzărilor, creşterea substanţială a ponderii serviciilor în cifra de afaceri, creşterea bazei de clienţi, lărgirea portofoliului de produse şi servicii, dezvoltarea specializărilor în anumite tehnologii aferente infrastructurii de comunicaţii IP. Printre cele mai importante proiecte derulate se numără implementările privind: infrastructura IP de la Bancpost, infrastructura Cisco LAN/WAN pentru CyberHost (Hosting Data Center) la Romtelecom, infrastructura reţelei interne IP la Cosmote, soluţiile de telefonie IP la Unicredit şi Contact Center la Credisson.

Rezultatele obţinute de Datanet Systems în parteneriatul său cu compania Cisco Sys-tems Inc. au primit o recunoaş-tere internaţională din partea aces-teia, prin acordarea a două pres-tigioase distincţii: "IPC Communications Partner of the Year" şi "Gold Partner of the Year" pentru România.

Înfiinţată în anul 1998, compania Datanet Systems oferă un portofoliu complet de produse şi servicii profesionale pentru reţelele de comunicare de date, voce şi video, incluzînd planificarea, proiectarea, integrarea şi implementarea de soluţii, precum şi servicii de optimizare a acestora.

Datanet este unul dintre cei mai importanţi furnizori de tehnologie pentru comunicaţii pentru multe organizaţii din domeniul financiar-bancar şi operatori de telecomunicaţii, dezvoltînd relaţii de parteneriat cu Cisco, EMC Smarts Sun Microsystems, RAD, Tandberg. Totodată, Datanet este unul dintre cei mai importanţi parteneri Cisco în România, deţinînd statutul de Cisco Gold Partner din aprilie 2004 şi peste 35 de certificări profesionale Cisco pentru specia-liştii săi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb