DBSol Consulting a trecut pe profit şi vrea să se extindă prin franciză

N.I.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 5 iulie 2007

Firma de consultanţă financiar-bancară DBSol Consulting şi-a recuperat în acest an investiţia iniţială şi a trecut pe profit, motiv pentru care îşi extinde activitatea de broker de credite în toată ţara prin intermediul unei reţele în franciză, a declarat pentru NewsIn directorul executiv al DBSol.

"În primele trei luni ale acestui an am reuşit să ne recuperăm investiţia iniţială şi să trecem pe profit, iar extinderea în sistem de franciză am început-o în urmă cu două luni", a declarat directorul executiv al DBSol, Liviu Andrei. Andrei a precizat că cele mai multe cereri de parteneriat vin din Transilvania, în special din oraşele Cluj Napoca, Timişoara şi Oradea, iar cele mai puţine din Moldova.

În prezent, firma e prezentă în Bucureşti şi a încheiat parteneriate pentru oraşele Râmnicu-Vâlcea, Ploieşti şi Piatra Neamţ, iar negocierile pentru extinderea sistemului de franciză sunt avansate pentru alte cincisprezece localităţi. "Considerăm că franciza este cea mai bună modalitate de a ne dezvolta. Pe de o parte, oferim şansa persoanelor care sunt interesate să lucreze în acest domeniu să aibă propria afacere şi să beneficieze de expertiza şi de tot sprijinul nostru. Pe de altă parte, venim în întâmpinarea clientului final care are nevoie, la el în oraş, de un sfat competent pentru alegerea celei mai bune soluţii de creditare", a spus Andrei.

În urma lansării proiectului de dezvoltare prin franciză, DBSol primeşte circa trei-patru cereri de parteneriat pe zi, dar conducerea companiei vrea să îşi selecţioneze partenerii cu foarte mare atenţie, "astfel încât fiecare persoană care apelează la noi să fie mai mult decât mulţumită de serviciile oferite", a completat directorul executiv al companiei.

Fiecare franciză poate deservi clienţii care locuiesc sau lucrează în judeţul respectiv. Pe lângă asistenţă şi consultanţă gratuită la obţinerea împrumuturilor dorite, consilierii financiari pot oferi clienţilor comparaţii între ofertele băncilor partenere şi ajutor în alegerea creditului potrivit.

DBSol acordă consultanţă populaţiei şi firmelor pentru produsele de creditare oferite de Raiffeisen Bank, Volksbank, Piraeus Bank, OTP Bank, CreditEurope Bank, Unicredit Ţiriac, Banca Românească, Banca Comercială Română şi Alpha Bank.

Viitorii colaboratori ai DBSol Consulting îşi vor desfăşura activitatea pe baza contractelor deja semnate cu băncile partenere. Specialiştii DBSol se vor ocupa de stabilirea contactelor cu filialele locale ale băncilor, vor asista la recrutarea personalului şi vor organiza instruirile de produs şi vânzări. Odată cu semnarea contractului, francizatul va beneficia de asistenţa specializată în relaţia cu băncile partenere şi clienţii locali pe tot parcursul desfăşurării activităţii.

DBSol Consulting şi-a început activitatea în decembrie 2005, iar în prezent estimează că are o cotă de 1% din piaţa brokerilor de credite din Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb