De 1 mai, 50.000 de turişti au ales Litoralul

C.C.
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 5 mai 2009

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) a centralizat datele referitoare la numărul de turişti înregistrat în mini-vacanţa de 1 mai, în urma cărora reiese faptul că Litoralul românesc a fost destinaţia preferată. Potrivit cifrelor primite de ANAT de la Ministerul Afacerilor Interne - Inspectoratul de Poliţie Constanţa, 50.000 de turişti au ales, în acest an, Litoralul românesc, prin agenţii de turism sau apelând direct la structuri de cazare.

Reprezentanţii ANAT susţin că a doua destinaţie de 1 Mai, în ordinea preferinţelor, a fost Valea Prahovei, unde au fost peste 20.000 de turişti. Alte destinaţii solicitate au fost zonele cu turism rural dezvoltat şi staţiunile balneoclimaterice. Creşterea înregistrată pe segmentul turismului intern, în special pe Litoral, a fost determinată de promovarea făcută în ultimele săptămâni şi de numărul mare de evenimente desfăşurate în staţiunile de la Marea Neagră.

Reprezentanţii ANAT susţin că "deschiderea sezonului estival ne oferă semnale pozitive atât pentru turismul intern, cât şi pentru outgoing. În urma unui sondaj de opinie realizat cu marii touroperatori, de Paşte şi 1 Mai, cumulat, pe outgoing s-a înregistrat un nivel comparativ cu cel de anul precedent, iar turismul intern are, per total, o creştere de circa 30%. În particular, Litoralul înregistrează de 1 Mai o creştere de peste 200%. În legătură cu creşterea turismului intern, ea se datorează mai multor factori, cum ar fi programele "Înscrieri Timpurii", "Litoralul pentru toţi", "Legea Tichetelor de vacanţă" sau Programul "Turist în România"", au concluzionat aceştia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb