DE LA DESCHIDEREA AFACERII ÎN ŢARA NOASTRĂ: Provident Financial România - 1,2 milioane de clienţi

T.S.
Companii / 30 mai 2019

Provident Financial România - 1,2 milioane de clienţi

Solicitările telefonice primite de Provident Financial România de la clienţi, în 2018, au fost rezolvate, în medie, în 3,5 minute, apelurile au fost preluate în maximum 1 minut şi 4 secunde, iar reclamaţiile au avut un timp mediu de soluţionare de 5,6 zile, mai rapid decât perioada stipulată legal, de 30 de zile, potrivit unui comunicat al companiei.

Provident Financial România menţionează că a ajuns la aproape 1,2 milioane de clienţi serviţi de la deschiderea business-ului în România şi că a îmbunătăţit constant experienţa clienţilor, de la prima interacţiune cu reprezentantul de vânzări, la semnarea contractului şi finalizarea perioadei contractuale.

Compania a întregistrat, de la debutul activităţii din România, peste 170 de milioane de interacţiuni cu cei peste 1,1 milioane de clienţi unici, pe piaţa locală. În acest context, anul trecut, din totalul numărului de clienţi, doar 0,38% au avut nemulţumiri sau nelămuriri în interacţiunea sau experienţa cu Provident.

Potrivit comunicatului, experienţa oferită de Provident clienţilor a fost recunoscută pe plan internaţional şi premiată, în acest an, cu distincţia Customer Service Award de către Business Intelligence Group, organizaţie care recunoaşte performanţa companiilor din întreaga lume în diferite segmente de activitate.

Interacţiunile clare şi eficiente cu utilizatorii serviciilor Provident determină înţelegerea costurilor unui împrumut încă dinainte de a semna contractul respectiv în cazul a 96% dintre clienţi, potrivit unui studiu realizat de companie.

În acelaşi timp, nouă din zece utilizatori sunt conştienţi de raportul dintre costuri şi beneficii, în cazul serviciilor Provident. De altfel, aproape două treimi dintre clienţii companiei admit că nu ar putea accesa servicii financiare în afara mediului IFN-urilor, iar o treime consideră chiar că o bancă nu le-ar acorda, niciodată, un împrumut.

Aproximativ 20% dintre clienţii Provident au contractat mai mult de şase împrumuturi de la companie, în cei 13 ani de activitate a furnizorului de credite, pe piaţa românească.

Provident Financial România face parte din grupul britanic International Personal Finance (IPF), cu 2,3 milioane de clienţi în 9 ţări din Europa, precum şi în Mexic şi Australia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb