"Dell" continuă să investească

A.V.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 13 mai 2015

Anja Monrad: "Cota de piaţă a «Dell» a crescut în ultimele opt trimestre".

Anja Monrad: "Cota de piaţă a «Dell» a crescut în ultimele opt trimestre".

Anja Monrad, director pentru Europa Centrală şi de Est: "Libertatea de a fi o companie privată e importantă "

Dell Solutions Tour 2015 prezintă cele mai noi soluţii IT pentru clienţii comerciali

Compania americană "Dell" Inc., furnizor de soluţii IT, a făcut multe investiţii în ultimii ani şi va continua să investească, potrivit afirmaţiilor făcute ieri de Anja Monrad, director executiv pentru Europa Centrală şi de Est.

Domnia sa a menţionat că strategia societăţii după delistarea de pe Nasdaq, în urmă cu doi ani, a rămas aceeaşi: orientarea către nevoile clienţilor.

"Libertatea de a fi o companie privată este mult mai importantă decât listarea", a spus, într-o conferinţă de presă, doamna Monrad, adăugând: "În condiţiile actuale nu trebuie să ne temem de ceea ce spun acţionarii sau analiştii despre rezultatele financiare (n.r. care trebuiau publicate când societatea era publică). Strategia Dell este axată pe ideea de companie cu gamă completă de produse şi servicii. Pe lângă concentrarea pe nevoile clienţilor şi consumatorilor, Dell va continua să dezvolte şi celălalt segment: furnizarea de soluţii pentru mobilitate, transformare, cloud, big data şi securitate, cât şi obţinerea de beneficii din acest concept".

"Dell" şi-a prezentat ieri, la Bucureşti, în cadrul evenimentului anual Dell Solutions Tour 2015, cele mai noi produse şi soluţii. Evenimentul de ieri a reunit profesionişti din IT, cu scopul de a-i ajuta să abordeze aspecte importante din cadrul industriei de profil şi să gestioneze eficient peisajul IT, aflat în continuă schimbare şi transformare.

Dell Solutions Tour 2015 se axează pe tema "Schimbaţi idei, discutaţi tendinţe şi descoperiţi soluţiile IT de mâine", modelată în jurul celor patru piloni centrali: transformare (Transform), conectare (Connect), informare (Inform) şi protecţie (Protect).

În cadrul expoziţiei Dell Solutions Tour, vizitatorii au putut vedea şi testa noi modele de laptop-uri, desktop-uri şi monitoare Dell şi, totodată, au putut afla mai multe lucruri despre noile servere, staţii de lucru şi sisteme de stocare date.

Conform oficialilor companiei, strategia Dell a fost puternic impulsionată de achiziţia unui număr de 20 de companii, tranzacţii în care societatea a investit 18 miliarde de dolari. În prezent, "Dell" deserveşte 95% din companiile Fortune 500, 10 milioane de afaceri mici, 400.000 săli de clasă, toate guvernele din cadrul G20, 200.000 de medici, 140.000 de parteneri din zona de distribuţie şi 60.000 de locaţii de comerţ cu amănuntul.

Vânzările "Dell" au crescut cu 4% în 2014, evoluţie considerată bună de conducerea companiei, dată fiind "situaţia mondială".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb