DELL XPS 420 - Studioul Multimedia de Acasă

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 26 octombrie 2007

- Capabilitati de top pentru divertisment, precum optiunea Dell Xcelerator™ si monitorul LCD SideShow integrat - pentru o mai mare usurinta de utilizare.

- Optiuni pentru procesoare Intel, inclusiv Extreme Edition si solutii grafice de înalta performanta, precum placa video NVidia 8800GTX.

- Monitor plat cu camera web integrata si imprimante multifunctionale pentru o oferta cu adevarat completa.

- Pachetul Adobe® Elements Studio pentru editarea de fotografii, muzica si video.

Dell a lansat astazi sistemul XPS 420, centrul de divertisment absolut. Sistemul ofera performante de top si optiuni pentru aplicatii de nivel profesional destinate crearii de capodopere digitale. Elegantul sistem dispune de capabilitati în premiera pe piata, precum monitorul LCD integrat si acceleratorul media care permite manevrarea fisierelor media într-un mod cu adevarat "artistic".

Sistemul Dell XPS 420

Sistemul Dell XPS 420, destinat celor care îsi doresc piesa de rezistenta în caminul lor digital. Dispunând de procesoare Intel® multi-core si placa video ATI sau NVIDIA®, sistemul ofera viteze superioare pentru crearea, editarea si gestionarea activitatilor digitale multimedia complexe. Optiunea Dell Xcelerator reduce dramatic timpul necesar unora dintre cele mai solicitate activitati digitale: captura video sau pregatirea secventelor video pentru încarcarea pe site-uri de interactiune sociala. Ideala pentru un stil de viata alert, optiunea Dell Xcelerator preia pâna la 86% din sarcina procesorului principal, fie ca este vorba desprea activitati de transcodare, transrating (metoda de reducere a ratei de transfer) sau transcaling (metoda de codare si multicasting pentru serviciile multimedia prin wireless IP). De asemenea, Dell Xcelerator reduce cu pâna la 25% durata de pregatire a fisierelor video.

XPS 420 este primul sistem desktop care integreaza tehnologia SideShow de la Microsoft. Montat deasupra sistemului XPS 420, monitorul color LCD permite accesul facil la continutul media stocat, la anumite functii ale sistemului si la gadget-uri" standard Windows Vista SideShow, fara a fi necesara utilizarea mouse-ului sau a tastaturii - un instrument multifunctional cu adevarat impresionant. Printre "gadget-urile" standard se numara afisarea automata a datei si a orei, Audio Playback (redare audio), Picture Slideshow (Slideshow cu imagini), Video Playback (redare video) si PC Monitor.

Sistemul este echipat optional cu pachetul de software Adobe Elements Studio care include:

Adobe Photoshop® Elements 6 - destinat fotografilor amatori, programul permite optimizarea fotografiilor digitale, cu functii pentru retusare, crearea de machete personalizate si de prezentari web, organizarea si împartasirea de imagini si înregistrari video.

Adobe Premiere® Elements 4 - destinat regizorilor în devenire, acest software permite finisarea filmului brut prin functii de editare simple de tip drag and drop si prin efecte audio si video; ofera suport pentru încarcarea pe blog-uri sau pentru inscriptionarea pe DVD.

Adobe Soundbooth CS3 - dispune de instrumente de editare audio intuitive si puternice, care permit taierea, copierea, lipirea, gestionarea si largirea fisierelor audio. Datorita compatibilitatii cu aplicatiile video Adobe, aceasta versiunea permite gestionarea facila a fisierelor video si audio.

"Vrem sa oferim utilizatorilor posibilitatea de a-si transforma în realitate creatiile digitale, fie ca este vorba despre amintiri cu membri familiei, de crearea unor clipuri video pentru MySpace sau Facebook, de înregistrare a unor spectacole de televiziune sau de transpunere a colectiei de albume de pe vinil în format digital," a declarat Adam Griffin, XPS Product Manager, Dell EMEA. "Noul sistemul XPS 420 însufleteste creativitatea si imaginatia utilizatorilor, permitându-le acestora sa îsi exprime ideile, stilul si personalitatea. Afisajul LCD aduce un plus de functionalitate sistemului, îmbinându-se perfect cu capabilitatile sistemului de operare Microsoft Vista."

Design sofisticat si functii unice

Sistemul XPS 420 îmbina designul elegant si functional, cu o serie de functii menite sa simplifice utilizarea. De exemplu, carcasa frontala si cea superioara, de un negru stralucitor, se potrivesc perfect cu sistemele de tip home theatre datorita porturilor accesibile de iesire/intrare. Pentru utilizatorii care doresc sa aiba mereu la îndemâna dispozitive portabile, carcasa superioara a sistemului XPS 420 dispune de un spatiu de stocare special, prevazut cu sistem de gestionare a cablurilor pentru conectarea si încarcarea dispozitivelor portabile.

Noul monitor Dell SP2008WFP

Noul monitor Dell SP2008WFP de 20" este conceput pentru a furniza o gama larga de experiente si functii multimedia totale, având un timp de raspuns ultra-rapid (2 ms de la gri la gri), ideal pentru redarea de jocuri si secvente video complexe, fara fenomene de ghosting sau întârzieri. Utilizatorii dornici de performante remarcabile vor aprecia cu siguranta rezolutia înalta si tehnologia TrueLife™, care ofera contrast puternic si culori extrem de vii, spre deosebire de ecranele obisnuite cu protectie anti-stralucire.

Monitorul integreaza, de asemenea, o camera web de 2 megapixeli cu microfon, ideala pentru sesiunile de chat, mesaje instantanee, apeluri prin Internet (VoIP) si jocuri online. Software-ul Dell Webcam Manager include aplicatii usor de utilizat care ofera asistenta pentru numeroase activitati desfasurate cu ajutorul camerei.

Noua imprimanta multifunctionala Dell 948

Noua imprimanta multifunctionala permite trimiterea de faxuri, scanarea, copierea si imprimarea si dispune de numeroase solutii pentru imprimarea fotografiilor - cu sau fara o conexiune la computer - inclusiv suport pentru conectivitate wireless (optional), PictBridge, sloturi pentru carduri de memorie si suport pentru medii de stocare USB.

Ideala pentru utilizatorii casnici sau pentru companiile de dimensiuni mici, fara a face însa compromisuri în ceea ce priveste rezultatul, imprimanta multifunctionala Dell 948 ofera productivitate maxima, permitând imprimarea de la distanta prin intermediul capabiltatilor integrate pentru retele wireless, încarcarea automata a paginilor si imprimarea pe ambele parti.

Imprimanta Dell 948 este disponibila începând de astazi, împreuna cu serviciul de asistenta tehnica Advanced Exchange Service valabil un an de la data achizitionarii si cu optiuni de reciclare, disponibile la nivel global.

Noua imprimanta multifunctionala Dell 928

Acum este mai usor ca oricând sa imprimati fotografii în culori vii. Noua imprimanta multifunctionala Dell Photo 928 permite realizarea de fotografii la calitate de tipar si ofera versatilitatea unei imprimante multifunctionale de birou. Special conceputa pentru fotografii amatori, imprimanta dispune de ecran LCD color de 2.4", slot-uri pentru carduri media, conectivitate directa prin intermediul tehnologiei Pictbridge si a porturilor USB, facilitând astfel imprimarea fotografiilor.

Datorita acestei solutii de imprimare accesibile ca pret, utilizatorii îsi pot antrena abilitatile de fotograf, direct de acasa. Ecranul color LCD reglabil, de 2.4" permite vizualizarea imaginilor si navigarea în meniul de functii pentru editare. Având dimensiuni reduse, Dell Photo 928 ocupa foarte putin spatiu si poate fi utilizata oricând. Design-ul sau compact se potriveste perfect pe aproape orice birou si reprezinta instrumentul ideal pentru utilizatorii care îsi desfasoara activitatea profesionala acasa, obtinând astfel un echilibru optim între munca si viata de familie.

Servicii de suport premium pentru posesorii de sisteme XPS

La dispozitia Dvs. - Odata cu achizitionarea oricarui sistem XPS, utilizatorii au la dispozitie nu doar cel mai performant PC, ci si cele mai profesioniste servicii de asistenta Dell. Sistemul XPS este livrat împreuna cu pachetul de servicii Premium care include garantie completa timp de un an cu suport asigurat la sediul clientului în termen de o zi lucratoare de la semnalarea problemei de hardware, servicii de suport pentru jocuri si asistenta XPS, pe o durata de un an de la data achizitionarii. Serviciul XPS Support ofera acces la rapid la expertii specializati în sisteme XPS.

Despre Dell

Dell Inc. (NASDAQ: DELL) este o companie receptiva la cerintele clientilor sai, oferind tehnologie si servicii inovatoare, considerate fiabile si valoaroase de catre utilizatori. Dell este unul dintre cei mai importanti furnizori globali de sisteme si servicii si se situeaza pe pozitia 34 în topul Fortune 500.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb