Democratul Stephen Lynch a fost diagnosticat cu Covid-19 după ce a fost vaccinat

A.P.
Internaţional / 1 februarie 2021

Sursa: Twitter

Sursa: Twitter

Democratul Stephen Lynch, reprezentant al statului Massachusetts în Congresul american, a fost diagnosticat cu Covid-19 după ce a fost vaccinat, potrivit CNN, citat de News.

Lynch a primit rezultatul pozitiv al testului vineri după-amiază şi este asimptomatic.

Democratul s-a testat după ce, săptămâna trecută, un membru al echipei sale din biroul din Boston a fost disgnosticat cu Covid-19.

Potrivit purtătorului de cuvânt, Lynch s-a izolat şi va vota prin împuternicire în Congres săptămâna aceasta.

El a primit şi a doua doză a vaccinului anti-Covid dezvoltat de Pfizer şi a fost testat negativ înainte de a participa la învestirea lui Joe Biden din 20 ianuarie. Nu a fost precizat când a primit Lynch fiecare dintre cele două doze.

Vaccinurile anti-Covid previn dezvoltarea bolii, dar nu previn complet contaminarea. Dacă o persoană este testată pozitiv şi nu prezintă simptome înseamnă că vaccinul a funcţionat aşa cum era prevăzut. Dacă o persoană este testată pozitiv la câteva săptămâni după ce a primit a doua doză poate fi pentru că vaccinul nu a avut suficient timp să îşi facă efectul complet.

Centrul american pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor a precizat anterior că, în general, este nevoie de câteva săptămâni pentru a se ajunge la imunitate după vaccinare.

Lynch nu este singurul membru al Congresului care este testat pozitiv în ultimele săptămâni. După revolta din 6 ianuarie de la Capitoliu, mai mulţi oficiali şi poliţişti au fost diagnosticaţi cu Covid-19. Luna aceasta, alţi trei democraţi au fost diagnosticaţi după ce s-au adăpostit în acea zi cu membri ai Congresului care nu au purtat mască.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Asta se intampla din doua motive:

    1. se va dovedi in curand ca SARS_COV2 este un retrovirus produs in laborator, care modifica ADN-ul (asemeni HIV-1) si atunci vaccinul chiar nu isi mai are rost decat daca chiar se dovedeste ca poate impiedica forme grave ale bolii (ma indoiesc - acestea fiind cauzate de starea generala de sanatate a omului) 

    2. vaccinul nu elimina posibilitatea ca omul sa fie purtator de virus sau de resturi genetice de virus (lucru care se stia si pana acum). Asa ca, daca il testezi si amplifici materialul genetic colectat de il ia dracii (asa cum se face in prezent in cadrul testului RT-PCR) e imposibil sa nu iti iasa pozitiv la testare.  

    Cand se va face lumina, se va dovedi ca vaccinul mai are rost doar ca sa mai ai o sperant sa nu te imbolnavesti grav de la acest virus, ca urmare a bolilor cronice si a predispozitiior pe care le ai deja la boala (ex: batranete, sistem imunitar slabit, stres, etc) 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb