Depozitarul Central a început să elibereze extrasele de cont şi listele de coduri confidenţiale pentru Fondul Proprietatea

Ş.C.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital #Fondul Proprietatea / 19 ianuarie 2011

Depozitarul Central a început să elibereze extrasele de cont şi listele de coduri confidenţiale pentru Fondul Proprietatea

Depozitarul Central a anunţat, ieri, că investitorii în acţiunile Fondului Proprietatea pot să îşi obţină, de la DC, extrasele de cont, precum şi listele de coduri confidenţiale pentru deţinerile de acţiuni emise de "Fondul Proprietatea", potrivit unui comunicat al instituţiei.

Investitorii care vor să tranzacţioneze acţiuni Fondul Proprietatea la Bursa de Valori Bucureşti trebuie să prezinte extrasul de cont şi listele de coduri confidenţiale unui broker pe care şi l-au ales pentru ca acesta să poată să le încarce acţiunile respective în portofoliile acţionarilor.

Fondul Proprietatea este programat să se listeze la Bursa de Valori Bucureşti pe 25 ianuarie, la circa cinci ani de la înfiinţare.

Pe 17 decembrie 2010, Depozitarul Central a informat investitorii că mai înregistrează transferuri cu acţiunile Fondului Proprietatea (FP) doar până pe 21 decembrie, invocând un Atestat al CNVM care stipulează că tranzacţiile cu acţiunile FP se vor efectua cu res-pectarea legislaţiei pieţei de capital odată ce titlurile Fondului vor fi înregistrate ca valori mobiliare, prin emiterea Certificatului de Înregistrare a Valorilor Mobiliare (CIVM) aferent.

Depozitarul Central a înregistrat, în perioada ianuarie 2008 - decembrie 2010, un număr total de 4.924 transferuri ale dreptului de proprietate cu acţiuni emise de "Fondul Proprietatea", ca efect al cesiunilor. În această perioadă, numărul total al acţiunilor cesionate a fost de 7,29 miliarde, în condiţiile în care capitalul social al Fondului Proprietatea este divizat în 13,77 miliarde acţiuni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb