Depozitarul Central va începe distribuirea valorii de răscumpărare a certificatului Turbo Long EBDAXTL3

F. A.
Piaţa de Capital / 17 martie 2011

Depozitarul Central informează că va începe distribuţia valorii de răscumpărare a certificatului Turbo Long EBDAXTL3 emis de Erste Group Bank ca urmare a atingerii barierei de către activul suport şi a expirării certificatului Turbo Long EBDAXTL3, informează un comunicat de presă transmis redacţiei.

Valoarea de răscumpărare a respectivelor certificate a fost stabilită de către emitent la 7,50 lei/certificat, iar plata sumelor corespunzătoare evenimentului corporativ se va efectua în lei prin intermediul Depozitarului Central, ulterior creditării de către emitent, prin intermediul depozitarului desemnat al acestuia, a contului de numerar în lei al Depozitarului Central deschis la entitatea prin intermediul căreia este stabilită legătura transfrontalieră cu Austria.

Conform comunicării Erste Group Bank, data la care compania va efectua plata valorii de răscumpărare către depozitarul emitentului este 22 martie 2011.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. mda, mare plasa, erste bank vinde actiuni turbo sa spunem la 25 lei/actiune , tu o lasi sa "creasca" si... la un moment dat, te trezesti cu simbolul suspendat si cu, pretul de "contravaloarea unui sul de hartie igienica" / actiune, ce nu au reusit sa ne ia austriecii pana in 1918, ne jupoaie acum si de bani si de piele... ce "mama de fraieri suntem", pe bursa ar trebui sa cumperi si sa astepti sa creasca in general, asta este rolul si jocul bursier, cu austriecii, cumperi si ramai ca fraierul cu ochi "hliziti" la ce iti mai dau ei pe actiuni, raman la parerea exprimata mai sus...

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb