DEPUTAT PSD:  Iohannis a rezolvat prin trădare schimbarea Guvernului Dăncilă

D.I.
Politică / 13 octombrie 2019

Bogdan Cojocaru

Bogdan Cojocaru

Deputatul PSD de Iaşi Bogdan Cojocaru susţine că, după ce preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că a rezolvat schimbarea "prin trădare" a Guvernului PSD, urmează "rezolvarea" românilor, prin tăieri de salarii şi pensii, dar şi prin concedieri.

Bogdan Cojocaru afirmă, într-un comunicat de presă, că în prima declaraţie publică după trecerea moţiunii de cenzură, Klaus Iohannis a spus că a rezolvat problema căderii guvernului, deputatul PSD precizând că este singurul lucru "pe care l-a reuşit actualul preşedinte în mandatul său".

"Este tot ce a încercat să rezolve Iohannis în cinci ani, adică să schimbe majoritatea obţinută în alegeri de PSD şi să-şi facă un cadou, "guvernul meu". Un partid care a obţinut 45 la sută în alegeri, PSD, pleacă în opoziţie, prin trădare, ca să lase locul unui partid care a obţinut 20 la sută, cu largul concurs al preşedintelui care, cinic, ne anunţă că a «rezolvat». Urmează să fie «rezolvaţi»şi românii de către Guvernul PNL condus, probabil, din umbră tot de dumnealui", a declarat deputatul PSD Bogdan Cojocaru.

Parlamentarul social-democrat consideră că vom asista la tăieri de salarii şi pensii, concedieri, eliminarea subvenţiilor pentru încălzire şi cele destinate agricultorilor, existând totodată riscul să nu se facă plăţile pentru persoanele cu handicap şi însoţitorii acestora.

Cojocaru a precizat că PSD va face o opoziţie "dură" guvernului liberal şi va amenda orice încercare de ciuntire a veniturilor românilor.

Deputatul PSD consideră că soluţia "pentru a ieşi din coşmarul preluării puterii de către Iohannis şi circarii lui" este ca Viorica Dăncilă să ajungă preşedinte al României.

"În acest fel, această ţară nu va mai fi rezolvată, ci va fi o ţară a fiecărui român", a adăugat deputatul Bogdan Cojocaru.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Sper la injumatatirea numarului de Senatori ,Deputati la reducerea numarului de amante in functi caldute si retribuirea lor in functie de investitile palpabile facute fara pensi speciale si cresterea nivelului de trai al Romanilor

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb