Deputaţii municipali din Moscova, Sankt Petersburg şi Kolpino au cerut demisia lui Vladimir Putin

V.G.
Internaţional / 12 septembrie 2022

Deputaţii municipali din Moscova, Sankt Petersburg şi Kolpino au cerut demisia lui Vladimir Putin

Deputaţii din 18 districte municipale din Moscova, Sankt Petersburg şi Kolpino au cerut demisia preşedintelui rus Vladimir Putin, potrivit unei petiţii semnate postate, astăzi, pe Twitter, relatează CNN, potrivit News.ro.

"Noi, deputaţii municipali ai Rusiei, credem că acţiunile preşedintelui său Vladimir Putin sunt dăunătoare pentru viitorul Rusiei şi al cetăţenilor săi. Cerem demisia lui Vladimir Putin din funcţia de preşedinte al Federaţiei Ruse", se spune în petiţia postată de Ksenia Thorstrom, deputat local al districtului Semenovski din Sankt Petersburg.

Petiţia vine după primele alegeri regionale şi municipale din Rusia de la începutul războiului, care au adus o victorie spectaculoasă pentru candidaţii pro-Kremlin.

"Textul petiţiei este concis şi nu «discreditează» pe nimeni. Dacă sunteţi deputat municipal şi doriţi să vă alăturaţi, sunteţi binevenit", a spus Thorstrom într-o postare pe Twitter.

Consiliul unui district din Moscova (Lomonosovski) a cerut, de asemenea, demisia lui Putin, argumentând: "Părerile dumneavoastră şi modelul dumneavoastră de guvernare sunt fără speranţă depăşite şi împiedică dezvoltarea Rusiei şi potenţialului uman al acesteia".

Săptămâna trecută, deputaţii municipalităţii Smolninskoie din Sankt Petersburg au cerut Dumei de Stat a Federaţiei Ruse să depună acuzaţii de trădare împotriva lui Vladimir Putin. Mai mulţi dintre oficialii respectivi se confruntă acum cu acuzaţii pentru discreditarea armatei ruse, potrivit unei postări pe Twitter a unuia dintre oficialii locali, Nikita Iuferev.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Perfect. Si ni se spunea ca este dictatura in Rusia. Propaganda vestica sa se hotarasca.

    1. Curat democratie : la bulau , pentru discreditarea armatei.

      Ei au cerut,stai sa vedem ce vor pati!

      Ce comentariu??? 7 luni au tăcut de frica dictaturii și Noviciokului .Acum dau semne că vor să scape de dictatură! Ca noi în 16 dec '89 protestăm nu pentru că era democrație ci pentru a scăpa de dictatură! Poți pricepe?

      Bai nenicule, tu nu ai neuronii necesari pentru a pricepe ca pe 16 dec nu s-a depus o petitie la sediul Marii Adunari Nationale, semnata de cativa reprezentanti ai oamenilor muncii. Pleaca nene de aici si du-te la gradinita sa discuti cu bebeii care nu fac diferenta dintre un act democratic parlamentar si o revolutie.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb