DEPUTATUL PNL PAVEL POPESCU:  "Coaliţia falimentară îngroapă economia României"

M.D.
Politică / 17 mai 2018

Pavel Popescu

Pavel Popescu

Revoluţia fiscală pusă în scenă de coaliţia PSD&ALDE îngroapă uşor, uşor economia României, atrage atenţia deputatul PNL Pavel Popescu, conform comunicatului de presă remis către redacţie.

Parlamentarul liberal a declarat: "Specialiştii avertizează că economia României începe să stagneze deoarece cetăţenii nu au încredere să cheltuiască, disperaţi de efectele negative ale Revoluţiei Fiscală a celor de la PSD&ALDE. Le este teamă pentru ziua de mâine. Ceea ce nu spun cei de la putere este că suntem singura ţara din Uniunea Europeană a cărei economie a stagnat în primele trei luni ale anului".

Parlamentarul liberal, membru al Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci, mai atrage atenţia că economia a stagnat, ratele cetăţenilor s-au majorat, iar Institutul Naţional de Statistică a anunţat recent că rata inflaţiei a urcat la cel mai mare nivel din ultimii cinci ani.

Acesta a mai puncat: "Românii au plătit pentru mărfurile alimentare cu 4% mai mult decât acum un an, preţurile mărfurilor nealimentare au urcat cu 7,2%, iar preţurile serviciilor au crescut cu 2,83%. Tot Institutul Naţional de Statistică mai anunţă că faţă de decembrie 2017, cele mai mari creşteri de preţuri s-au înregistrat, în aprilie, la fructe proaspete (13,91%), citrice (11,32%) şi gaze naturale (10,19%). Creşterea ratei inflaţiei ne demonstrează că actul guvernamental girat de PSD&ALDE este unul ratat şi cu efecte devastatoare pentru toţi românii. Dacă situaţia va continua din ce în ce mai mulţi români vor alege, pentru supravieţuire, să plece unde vor vedea cu ochii. Cei de la PSD&ALDE vor să distrugă ţara".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb