DEPUTATUL REMUS BORZA: "Mugur Isărescu a depăşit cu cinci ani vârsta de pensionare"

M.I.
Politică / 16 ianuarie 2019

Remus Borza (Sursă foto: Twitter)

Remus Borza (Sursă foto: Twitter)

Deputatul Remus Borza a declarat că Mugur Isărescu se află la conducerea BNR de 28 de ani, un record în rândul guvernatorilor de Bănci Centrale, şi ar trebui să plece după finalizarea acestui mandat.

"Ce e prea mult dăunează. Ori, în ceea ce îl priveşte pe Mugur Isărescu, au trecut deja 28 de ani de când este guvernator al Băncii Naţionale. Record absolut. Nimeni în lume nu se poate lăuda cu o atare performanţă,de a fi cel mai longeviv guvernator de Bancă Centrală.", a spus Borza, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Pe 1 octombrie 2019, Banca Naţională ar trebui să aibă o nouă conducere, odată cu finalizarea mandatului actualei conduceri. Când a fost întrebat dacă mai doreşte încă un mandat de guvernator, Mugur Isărescu a declarat anul trecut că "Guvernul va hotărî".

Borza a mai spus că "Isărescu este principalul responsabil al deprecierii monedei naţionale în raport cu principalele valute. Ieri, leul a consemnat un minim istoric în raport cu euro, 4,6822 lei /euro."

Opinia Cititorului ( 13 )

  1. Foarte bine, sa fim mandri!. Propun ca antemortem, strada ni fata BNR sa poatre numele ilustrului si pe treptii acesteia sa troneze bustul dumnealui; eventual cu o poza a podgoriei sau chiar o sticla /doua pe soclu.

    Pentru "inchinarea" natiei. 

    1. Caracatita psd îsi întinde tentaculele si peste bnr! Este cel mai bun guvernator din Europa centralä si de est!

      Infractorilor din psd/alde le trebuie o slugă la BNR, nu un profesionist. Acum scot în față berbecii să lovească pe cei care stau în calea hoțiilor lor. Ce păcat că oameni capabili, precum Remus Borza, acceptă să facă jocurile murdare ale handicapaților mintali din psd/alde. Dar ce nu face omul (scuze, am vrut să zic porcul) pentru un loc eligibil pe liste...

      Visul oricărui securist, să stea pe funcție până crapă, iar dacă nu apucă funcția, măcar să-l zeifice pe Matusalemul Securității.

      Mai bine sa fii in tabära "securistilor" decât sa fii cu INFRACTORUL DRAGNEA si sä înfunzi PUSCARIA!!! Nu aveti nici o sansä sa scäpati!

    Isarescu si-a facut datoria mai mult decat onorabil. Dupa cum merge treaba, ne putem trezi cu niste ilustrii de teapa lui valcov, isar, teodorvici in varianta buna, adica care stiu sa scrie si sa citeasca. Sper sa mai area acolo, macar sa.tina local ocupat.

    1. Tot respectul pentru Mugur Isărescu

      Cine este Remus Borza ? Pe cine intereseaza despre opinia lui despre Guvernatorul BNR ? Respect Mugur Isarescu

      Este cel care a salvat Hidroelectrica de la falimentul cauzat de baietii destepti (in majoritate multinationale)din energie. Cel care a reusit anularea fara penalitati a contractelor oneroase pe care acestia le aveau cu Hidroelectrica. Este cel care a facut cel mai mare profit istoric la Hidroelectrica, in timpul insoventei. Este cel care dupa numai 2 ani de la intrarea in insolventa, a dat o lectie de management si a iesit din insolventa cu profituri record si cu firma impecabil restructurata. ESTE CEL MAI BUN MANAGER CARE IL ARE ROMANIA. A cistigat miliarde pentru statul roman. Putini se pot lauda cu asa rezultate REALE. CRED CA SI-A CISTIGAT DREPTUL DE A AVEA O PARERE AUTORIZATA. Suntem multi pe care parerea lui ne intereseaza, chiar daca suntem sau nu de acord cu ea.

      Tot sistemul bancar românesc a fost devalizat de securiști, sub atenta supraveghere a BNR, cu Isărescu în frunte.

      Oamenii uită că împreună cu mai mării țării a provocat multă suferință oamenilor de bună credință în toți acești ani. În timp ce băncile au prosperat,cei împrumutați au plătit salariile babane ale sistemului.La banii păstrați abia dacă obții un carton de ouă...La butoane este ideal....Umple ecranul perfect,cu oameni servili bine remunerați..

      Propaganda mincinoasä si irationalä nu vä poate salva! Nimeni nu întrece psdul la devalizari!

    In toti acesti ani,de la revolutie încoace,mafia psd nu s-a plâns de Isärescu! Acum tara inträ in crizä economicä si cautä tapi ispasitori! Isar sperä sa-i ia locul! Nu mor caii când vor javrele psdiste!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb