Deputatul Violeta Alexandru anunţă că demisionează din grupul parlamentar PNL

G.B
Politică / 3 noiembrie 2021

 Violeta Alexandru

Violeta Alexandru

Deputatul Violeta Alexandru a anunţat, astăzi, că demisionează din grupul parlamentar al PNL şi devine parlamentar neafiliat, potrivit Agerpres.

"Am luat decizia să mă alătur colegilor mei, despre care deja ştiţi că s-au dezafiliat, şi să rămân alături de ei un om liber, asumat, un om care spune lucrurilor pe nume", a spus Violeta Alexandru, la Parlament.

Ea a criticat faptul că PNL nu va merge la consultările de la Cotroceni cu o propunere de premier.

"Mi se pare incredibil că PNL nu merge cu o propunere de candidat de premier la Cotroceni. Aşa ceva mi se pare o palmă pentru toţi alegătorii noştri care ne-au votat în decembrie anul trecut, mi se pare de neacceptat că ne ducem să stăm jos să discutăm cu PSD pe care l-am hulit atâţia ani, în frunte cu cel care acum este preşedintele PNL, Florin Cîţu, şi care şi-a făcut o întreagă campanie împotriva PSD şi acum se face că nu-şi mai aduce aminte ceea ce a spus public şi ceea ce ne-a spus nouă, colegilor noştri din PNL", a spus Violeta Alexandru, care a catalogat situaţia din PNL drept un "haos".

Deputatul a afirmat că Florin Cîţu este "cauza problemelor pe care PNL le are în acest moment".

Violeta Alexandru a pledat pentru refacerea coaliţiei cu USR şi UDMR.

"Soluţia pentru a guverna corect România este la îndemâna noastră şi aceea este refacerea coaliţiei cu USR PLUS şi UDMR", a afirmat Violeta Alexandru. Ea a arătat că senatorii şi deputaţii PNL care au demisionat din grupurile parlamentare şi au devenit neafiliaţi se vor poziţiona pe fiecare proiect venit de la Guvern.

Ea a mai spus că aceşti parlamentari nu au primit niciun semnal de integrare în activitatea desfăşurată de PNL.

Violeta Alexandru este cel de-al 16-lea parlamentar care demisionează din grupurile parlamentare ale PNL.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. A VENIT VREME DE BEJENIE ...

    Mai tineti minte toti cum umplea domnul Orban L ecranele pe toate canalele media ca a ridicat PNL ul si l a salvat si l a condus la victorie ? Chiar daca si acum clameaza (eventual ) acesta contributie , prin ceea ce a facut la si dupa congresul partidului a anulat cei 30 de ani de activitate politica . Macar sa nu mai apara in fata noastra cu pretentia ca e salvatorul dreptei , acum poate emite pretentii de distrugatorul dreptei ( ca ce face acum distruge si USR ul ).

    Iar ca prim ministru ,chiar daca a fost o perioada f grea ,a avut o abordare heavy handed (care inca persista !). 

    1 Raportarile COVID din timpul mandatului Orban erau trucate prin excluderea focarelor !!! La momentul asta putem sa ne interogam cam cat era rata de infectare ,stiind ca primavara trecuta epidemia era majoritar pe focare . Deciziile personale Orban. 

    2 Lock down sever ( cu mari pagube materiale ) la nivel national ,cand de fapt erau numai focare (puteau sa fie carantine zonale ,nu ?!) . Dupa care ,simultan ,trimitea avioane sa aduca cetateni romani din zone care azi s ar numi rosii ,si evident ,scapau prin filtre si mergeau acasa in toate zonele tarii . 

    3 Instituirea politicii de supra amendare generalizata pt probleme minore ( masca nu acopera nasul ,nu ai declaratia sau buletinul la tine ,ai iesit cu gunoiul la 21 pm ...etc . 

    Nota : aceste amenzi sunt sursa de venituri la bugetul de stat . Asta sa fie marea redresare a veniturilor statului raportata acum ? Daca aceasta idee ( metoda e de era Orban ) cumva e adevarata ,este extrem de cinica . Pt ca ar insemna ca politicieni alesi sau numiti care si au facut (prin legi) venituri cumulate salarii ,forfetare si acoperirea cheltuielilor DE LA BUGETUL de stat aflat in coma ,au decis sa transfere aceste costuri catre cetateni obisnuiti ,eventual neinformati ,neatenti sau recalcitranti prin amenzi uriase pt nimic,in mandatul de PM al domnului Orban ! . Categoric genul acesta de problema e marca Orban ,ca i am vazut declaratiile de prim ministru in care cerea asprime de la Politie ! 

    Pai acum ,prin faptul ca a rupt parlamentari din partidul pe care clama ca l a salvat ,cetateanul Orban Ludovic pune umarul sa grabeasca alegeri anticipate ,anuleaza sansele de reprezentare a PNL in Parlament si sansele colegilor pe care i a retras din grupul PNL de a mai ajunge pe listele PNL ,eu asta cred . 

    Doamna Alexandru ,pe timpul mandatului ei ,in loc sa faca reformele de sistem necesare ,a facut dealuri punctuale cu Italia si Spania pt romanii care lucrau afara si nu puteau intra la pensie in Romania ca nu erau primiti cu un formular anume . Probabil gandea ca va castiga voturi din diaspora ,iar azi vedem ce a votat diaspora (presupunind ca nu ar fi fraude pe zona aceea ). Doamne Alexandru ,ati favorizat AUR in parlamentul Romaniei , ca sa va placheze si hartuiasca eficace . E ca si ultima intrebare a (naivei ) Scufita Rosie :bunico ,dar de ce ai gura atat de mare ? 

    Am votat PNL ,dar daca il mai pastreaza pe Orban acolo si nu aduc in fata nume valide din PNL sa ,nu mai conteze pe mine !

    Si uitam celebra plata facuta catre fratii Micula sub pretextul ca au sechestrat Romatsa ...Imposibil sa nu fie si alta varianta de abordare la o astfel de problema ,mai ales ca era o datorie falsa dintr un litigiu lasat fara reprezentare de un guvern din tara asta pe 20 de ani ! 

    Felicitări Doamnă! V-am apreciat și vă apreciez!

    Îmi pare rău însă că acum nu aveți de luptat doar cu PNL Câțu și Rareș Bogdan acum aveti de luptat și cu PSD sau cel puțin așa demonstrează comentatorul de mai sus ( clar un beneficiar Uselist) prin aiurelile lui!  

    Oportunista Violeta care a ajuns peste noapte din ONGista PNLista si chiar mare sefa la Bucuresti fudge cand de clatina Barca pe care a urcat fraudulos si fara merite. Ea vrea sa spuna ca este loiala lui Orban. Sigur ca ii este ca a facut-o din nimic ministru cum nu a visat si nici nu a meritat. Dar nu este loialitate. Este oportunism cras si teama ca daca ramane in PNL aia o trimit unde ii este locul si de unde trebuia sa inceapa corect o cariera politica: la lipit afise. Jet!

    Vezi ca idiotii de bucuresteni nu au apa calda ,un protest cu ligheane nu mai faci sau mucusor nu trebuie deranjat din somn

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb