Deschiderea Colosseum Mall se amână pentru 2021

A.P.
Comunicate de presă #Construcţii / 14 iulie 2020

Deschiderea Colosseum Mall se amână pentru 2021

Deschiderea Colosseum Mall se amână pentru 2021, deşi a fost iniţiat plănuită pentru sfârşitul acestui an, din cauza impredictibilităţii mediului de afaceri afectat de pandemia de Covid-19, anunţă un comunicat de presă din partea Colosseum.

Mihai Dinu, Director General Colosseum Mall: "Împreună cu partenerii noştri de afaceri am decis să vizăm anul 2021 pentru lansarea Colosseum Mall. Este o decizie naturală şi responsabilă în contextul actual, pentru a diminua riscurile atât pentru noi ca dezvoltatori, cât şi pentru brandurile care s-au alăturat proiectului nostru.".

Colosseum Mall este o investiţie de 30 milioane de euro şi face parte din strategia de dezvoltare a centrului comercial existent, prezent pe piaţa locală de aproape 9 ani şi care înregistrează performanţe notabile în fiecare an.

Peste 85% din spaţii spaţiile complexului sunt închiriate. Mixul de chiriaşi include branduri cunoscute de modă, cafenele, restaurante şi divertisment, notează comunicatul de presă.

Doiniţa Ilie MRICS, Leasing Manager Colosseum Mall, a spus: "Deşi pandemia Covid-19 a influenţat dinamica pieţei de retail, proiectul Colosseum Mall rămâne atractiv pentru retailerii care doresc să se dezvolte şi să îşi consolideze afacerile offline şi online din România, pentru a crea o sinergie omnichannel mai puternică. De curând am semnat cu un celebru brand internaţional de modă, care va fi anunţat săptămâna viitoare. Acest brand se bucură de o prezenţă online foarte puternică şi va deschide un magazin flagship, un concept nou de 2000 mp în Colosseum Mall."

Colosseum Mall este situat în Nord-Vestul Bucureştiului şi îşi propune să îşi consolideze poziţia de principală destinaţie de cumpărături din zonă.

Această extindere va consolida totodată şi mixul existent de chiriaşi, care include retaileri importanţi precum Carrefour, Leroy Merlin, Altex, Jysk, Sport Vision, LC Waikiki, Pepco şi alte care oferă o varietate mare de bunuri şi servicii.

În prezent, centrul comercial Colosseum are un grad de ocupare de 100%, iar odată cu lansarea Colosseum Mall, suprafaţa închiriabilă va atinge 54.500 mp.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb