Descoperă viitorul şi succesul în Resurse Umane la Conferinţa Great People Inside, "Everything HR"

Media-Advertising / 19 martie

Descoperă viitorul şi succesul în Resurse Umane la Conferinţa Great People Inside, "Everything HR"

Cel mai prestigios eveniment de HR din România şi unul dintre cele mai importante şi de impact evenimente din Europa de Est, conferinţa Great People Inside "Everything HR" se află la cea de-a 19-a ediţie. Conferinţa se va desfăşura în 29-30 Mai, Hotel Qosmo, Braşov.

Vino şi descoperă şi tu cele mai noi tendinţe, inovaţii revoluţionare şi strategii de succes, prezentate direct de către experţi de top din industrie. 𝗙𝗶𝘁𝗶 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗲 𝗱𝗶𝗻 𝘃𝗶𝗶𝘁𝗼𝗿𝘂𝗹 𝗛𝗥!

Printre keynote speakerii prezenţi în acest an, amintim pe:

𝗔𝗻𝗶𝗹 𝗦𝗲𝘁𝗵 profesor de neuroştiinţă cognitivă şi computaţională la Universitatea din Sussex şi codirector fondator al Centrului Sackler pentru Ştiinţa Conştiinţei. Cercetările sale principale se axează pe modul în care percepţiile conştiente ale lumii şi ale sinelui pot fi înţelese prin prisma "creierului predictiv".

𝗙𝗹𝗮𝘃𝗶𝘂 𝗖𝗶𝗰𝗶𝗿𝗲𝗮𝗻 fondatorul a două companii influente în lumea afacerilor, atât în România, cât şi în Europa: BRAND EMOTIONS şi BRAND MINDS.

𝗜𝘁𝗮𝘆 𝗧𝗮𝗹𝗴𝗮𝗺 dirijor de orchestră devenit "dirijor de oameni". Găseşte metafore pentru comportamentul organizaţional şi modele de conducere inspirate din funcţionarea orchestrei simfonice.

𝗣𝗲𝗿𝗿𝘆 𝗧𝗶𝗺𝗺𝘀 fondator şi director general al PTHR - o companie de consultanţă de nişă, cu misiunea de a crea afaceri mai bune pentru o lume mai bună. Este unul dintre cei mai influenţi 100 de oameni de HR la nivel global.

𝗧𝗿𝗮𝗰𝗶𝗲 𝗦𝗽𝗼𝗻𝗲𝗻𝗯𝗲𝗿𝗴 speaker de talie mondială pe teme de resurse umane, leadership, tehnologie şi afaceri, iar în prezent este Chief People Officer al The Granite Group.

𝗭𝗮𝗿𝗷𝗮 𝗖𝗶𝗯𝗲𝗷 CEO & Fondator My Tamarin. Zarja şi echipa sa lucrează în parteneriat cu întreprinderi progresiste care înţeleg importanţa diversităţii şi a incluziunii la locul de muncă, alături de care proiectează şi implementează servicii care sprijină păstrarea angajaţilor, satisfacţia acestora şi diversitatea forţei de muncă.

𝗢𝗻𝘆𝗶 𝗔𝗻𝘆𝗮𝗱𝗼 lider global, un speaker futurist şi corporativ. Onyi susţine discursuri în întreaga lume la diferite conferinţe, evenimente şi organizaţii pe diverse subiecte, cum ar fi gândirea viitoare, viitorul muncii, dezvoltarea şi distincţia leadershipului şi leadershipul Al şi tehnologic.

Ce ar face diferenţa în munca ta, în era digitală? Descoperă răspunsurile şi soluţiile la Conferinţa 'Great People Inside, Everything HR' şi alătură-te liderilor de opinie şi experţilor într-un dialog inspiraţional.

(C)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb