DEŞI A FOST DECLARAT INVALID DE GRADUL I, Soţul Marianei Câmpeanu şi-a înnoit permisul de conducere

V.B.
Politică / 1 martie 2014

Soţul fostului ministru al Muncii şi Protecţiei Sociale, Mariana Câmpeanu, în acte invalid de gradul I (prea bolnav să aibă serviciu ori să se îngrijească singur), are pemis auto din 1981 şi l-a înnoit la şase ani după ce Casa de Pensii Ilfov i-a acordat pensie şi indemnizaţie pentru îngrijire, în valoare de peste 1.500 de lei pe lună, scriu surse din presă.

În pofida acestui fapt, fostul ministru susţinea că soţul domniei sale nu conduce şi că, oricum, cuplul nu mai are maşină de ani de zile.

Iulian Câmpeanu are, conform documentelor, cel mai grav caz de invaliditate dintre cele pe care legea le clasifică. Dosarul de pensionare al domniei sale a fost întocmit de Casa de Pensii Ilfov, coordonată în acel moment de Mariana Câmpeanu. În acte, scrie că are afecţiuni grave. Fostul ministru a explicat că dosarul soţului a fost soluţionat în Ilfov, deşi el are domiciliul în Bucureşti, pentru că instituţia din Capitală era suprasolicitată.

Pe de altă parte, Casa de Pensii a Municipiului Bucureşti transmite că "nu a solicitat altor case teritoriale de pensii soluţionarea unor dosare de pensionare", respectiv, în acest caz, "dosare privind stabilirea pensiei de invaliditate".

Deşi în documente scrie că este invalid, cu pericol de crize de epilepsie, cu pierderi frecvente ale cunoştinţei, Iulian Câmpeanu deţine permis de conducere înnoit în 2011 şi valabil până în 2021.

În ultimii 5 ani, soţul Marianei Câmpeanu a provocat două accidente şi a fost amendat de două ori. În martie 2007, Iulian Câmpeanu a staţionat într-un loc nepermis. Trei luni mai târziu, a provocat un accident, iar altul în 2010. În martie 2012, a primit altă amendă pentru staţionare într-un loc nepermis.

Potrivit lui Barbu Ion Cerbulescu, medicul care l-a pensionat, Iulian Câmpeanu, bolnav de epilepsie şi alte boli neurologice, nu ar trebui nici măcar să rămână singur în casă. În niciun caz nu poate conduce şi să devină pericol public. Totuşi, medicul nu a explicat felul în care i-a fost acordat certificatul de invaliditate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb