DHL Express: Investiţie de peste 100 milioane euro pentru a mări capacitatea de livrare, în ultimul trimestru din 2024

F.D.
Companii / 17 septembrie

DHL Express: Investiţie de peste 100 milioane euro pentru a mări capacitatea de livrare, în ultimul trimestru din 2024

DHL Express, furnizor de servicii de curierat expres internaţional, şi-a crescut investiţiile în capacitatea de transport şi procesare a coletelor, anticipând o cerere ridicată în sezonul de vârf de la sfârşitul anului, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Compania investeşte peste 100 de milioane de euro în ultimul trimestru pentru a sprijini creşterea afacerilor clienţilor săi. Ca parte a modernizării flotei aeriene, DHL Express va începe să introducă opt noi aeronave cargo Boeing 777. Comerţul online global, cu o creştere estimată de 8,8% în 2024, rămâne un factor important pentru creşterea volumului de livrări, în timp ce volumul transporturilor B2B se recuperează treptat. În ciuda incertitudinilor economice globale, compania îşi extinde capacitatea aviatică şi extinde reţeaua de sortare şi livrare a coletelor pentru a asigura un sezon de vârf de succes pentru clienţi.

"DHL Express îşi menţine angajamentul de a fi partenerul de încredere în timpul sezonului aglomerat de la sfârşitul anului, care este adesea cel mai important din punct de vedere comercial şi cel mai dificil din punct de vedere operaţional pentru mulţi dintre clienţii noştri", a declarat John Pearson, CEO DHL Express. "Reţeaua noastră internaţională flexibilă, alături de serviciile de calitate şi accesibilitatea data de capacitatea de transport, permit afacerilor să răspundă în timp real la schimbările cerute de consumatori, iar instrumentele digitale îi ajută să îmbunătăţească experienţa clienţilor şi să optimizeze preluările şi livrările de tip last-mile. Având în vedere volatilitatea continuă a pieţelor de transport şi fluxul puternic de volume din comerţul electronic, ne aşteptăm la o creştere considerabilă a cererii pentru serviciile de curierat express în ultimul trimestru. Facem investiţiile necesare pentru a întări reţeaua noastră globală şi a ne asigura că clienţii noştri au succes într-un sezon de vârf solicitant în 2024."

Investiţii în capacitatea aviatică şi aeronave mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil

Investiţia DHL în capacitatea aviatică în ultimul trimestru din 2024 include introducerea unor aeronave mari şi medii, precum şi zboruri suplimentare cu aeronave deja existente, în special pe rutele intercontinentale. Compania se aşteaptă la o creştere semnificativă a volumelor, în special pe rutele din China către restul lumii, în sezonul de vârf care urmează. DHL investeşte în opt noi aeronave cargo de tip Boeing 777, pe rutele trans-Pacific şi intercontinentale între Asia şi Europa, mărind capacitatea pe aceste rute cheie şi continuând tranziţia către transporturi cu emisii mai scăzute, prin utilizarea unor aeronave mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil. De asemenea, compania a investit în creşterea capacităţii de manipulare şi sortare din sediile operaţionale din oraşe precum Copenhaga, Köln, Paris, Atlanta, Bruxelles şi East Midlands (Marea Britanie), pentru a permite orare de zbor mai flexibile şi redirecţionarea coletelor în caz de cerere mare sau probleme în lanţul de aprovizionare.

Pe lângă aceste investiţii în capacitatea de transport, DHL Express se concentrează pe angajamentul pe termen lung de a oferi servicii de livrare sustenabilă. În afară de înlocuirea flotei globale de aeronave şi construirea de clădiri neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon, DHL Express a fost prima companie globală de curierat express care a oferit clienţilor posibilitatea de a contribui la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră folosind serviciile DHL GoGreen Plus. Prin parteneriate cu companii precum World Energy şi Neste, combustibilul sustenabil pentru aviaţie (SAF) este utilizat în proporţie semnificativă în flota DHL Express pentru a reduce emisiile de CO2e. Reducerile obţinute (Scope 3) sunt transmise clienţilor sub forma unor certificate.

Comerţul electronic rămâne motorul de creştere

Pe lângă o recuperare treptată a volumelor de transport B2B, DHL Express se aşteaptă ca segmentul de comerţ electronic să rămână un factor esenţial în creşterea volumelor pe rutele intercontinentale între Asia Pacific, Europa şi Americi. Deşi cifrele s-au reaşezat la nivelurile prevăzute înainte de pandemie, vânzările globale de comerţ electronic sunt aşteptate să crească cu 8,8% în 2024 şi să continue să reprezinte o parte din ce în ce mai mare din vânzările totale din retail. Comerţul online continuă să fie un sector vital şi în plină dezvoltare al economiei globale. Provocările actuale, cum ar fi tensiunile geopolitice şi barierele comerciale, au dus la necesitatea reorganizării lanţurilor de aprovizionare, dar nu au încetinit dinamismul acestui sector.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb