DIAN POPESCU:  "Daniel Constantin, un personaj fără caracter care şi-a atras antipatia propriilor colegi de partid"

A.C.
Politică / 2 aprilie 2017

Dian Popescu (Sursa foto: Facebook)

Dian Popescu (Sursa foto: Facebook)

Dian Popescu, membru ALDE, a precizat că Daniel Constantin ar fi recunoscut într-un final adevăratul scop al demersului său. După părerea domnului Popescu, adecăratul scop ar fi fost "denigrarea copreşedintelui Tăriceanu şi slăbirea acestuia în planul imaginii publice", potrivit unui comunicat al ALDE remis Redacţiei.

Popescu a declarat: "Dacă nu e capabil să fie un lider prin mecanismele politice tradiţionale, prin calităţile sale personale, Daniel Constantin apelează la un joc înjositor în speranţa că aşa va deveni un politician în adevăratul sens al cuvântului. De fapt, Daniel Constantin s-a decredibilizat şi şi-a dezvăluit adevărata faţă: oportunist politic şi şantajist cu scopul de a primi funcţii pentru sine şi pentru apropiaţii săi".

Reprezentantul ALDE consideră că "puseurile de orgoliu nu au ce căuta în caracterul unui lider politic sau, în acest caz, nu se mai discută de caracter".

Membrul ALDE a adăugat: "Acest mod de a contesta în mod public partidul al cărui copreşedinte se presupune că ar trebui să fie, nu face decât să arate lipsa de caracter a unui om care a vrut numai funcţii, dar fără merite. Nu poţi să te dai mare lider şi să îţi bazezi întreaga ta ascensiune politică pe un şantaj de doi bani la adresa colegilor de partid".

Dian Popescu a afirmat că obiectivul lui Daniel Constantin în politică ar fi binele personal, subliniind că Daniel Constantin "nu dă doi bani pe colegi şi pe principii".

Popescu a mai precizat: "După ce a intrat în Parlament datorită imaginii lui Călin Popescu-Tăriceanu, pentru că altfel, în Bucureşti, Daniel Constantin nu reprezenta absolut nimic, acum vine şi îl atacă pe acesta în speranţa că va câştiga ceva. A câştigat, însă antipatia tuturor colegilor. Mai mult: toate organizaţiile ALDE, inclusiv cele provenite din fostul Partid Conservator, cu excepţia unei părţi a filialei ALDE Galaţi, s-au detaşat de Daniel Constantin şi dezaprobă modul de acţiune al acestuia".

Reprezentantul ALDE a conchis spunând că prin comportamentul său, Daniel Constantin şi-ar fi atras singur aversiunea colegilor şi retragerea sprijinului politic, adăugând că acesta ar fi acţionat asemenea unui "copil râzgâiat căruia i s-a oferit totul pe tavă, iar acum nu îi e de ajuns".

Membrul ALDE a mai ţinut să adauge că pentru Daniel Constantin ar fi devenit o practică "băgatul cuţitului în spatele celui care l-a susţinut".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb