DIN CAUZA VOTULUI ÎN CAZUL ŞOVA, Bodea (PNL) a cerut în plen demisia lui Tăriceanu din fruntea Senatului

Valentin Busuioc
Politică / 1 aprilie 2015

Senatorul PNL Cristian Bodea a cerut, astăzi, în plen, demisia lui Călin Popescu Tăriceanu din funcţia de preşedinte al Senatului, pentru interpretarea votului în cazul Şova, Bodea citind un text de demisie pe care i l-a înmânat lui Tăriceanu, ca să-l "execute", transmit mass media.

În opinia lui Cristian Bodea, decizia în cazul votului pentru arestarea lui Dan Şova a fost "o faptă cu premeditare, pusă la cale în laboratoarele PSD şi executată cu minuţiozitate de preşedintele Senatului".

În aceste condiţii, în numele grupului PNL din Senat, Bodea i-a cerut lui Călin Popescu Tăriceanu să "execute" următorul text: "Demisie, subsemnatul Călin Popescu Tăriceanu, demisionez prin prezenta, din funcţia de preşedinte al Senatului începând de astăzi, 1 aprilie 2015. Motivez demisia prin faptul că, în cazul cererii de încuviinţare a arestării preventive a lui Dan Şova, am încălcat flagrant Constituţia României, care stipulează că legile ordinare şi hotărârile se adoptă cu votul majorităţii membrilor prezenţi din fiecare Cameră şi am nesocotit deciziile Curţii Constituţionale".

În replică, Tăriceanu a declarat: "Aţi făcut o compunere foarte frumosă, e bună de citit la televizor. Cu toate că văd că nu respectaţi Regulamentul, ca să nu se interpreteze ca o limitare a libertăţii la expresie, v-am lăsat să ţineţi tot speech-ul".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Ar trebui sa li se faca un control psihiatric celor ce candideaza la parlamentare .(Multi sunt dusi cu capul ,altii sunt atat de rai ca nu pot fi incadrati speciei umane.) De asemenea trebuie sa li se spuna ca atat puterea cat si opozitia au ca principal scop servirea interesului national(la cei mai prosti e necesar sa li se si explice ce este interesul national)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb