Din ce în ce mai mulţi candidaţi pentru un post la Bosch

A.B.
Comunicate de presă / 19 august 2020

MIHAI BOLDIJARDirector Genaral ROBERT BOSCH SRL Romania

MIHAI BOLDIJARDirector Genaral ROBERT BOSCH SRL Romania

Studiul "Cei mai doriţi angajatori" este realizat anual la nivel naţional, fiind un instrument de referinţă complex care îşi propune să măsoare nivelul de atractivitate al angajatorilor din România şi să ofere o înţelegere a comportamentului candidaţilor şi aşteptările acestora în raport cu angajatorii locali, conform unu comunicat de presă trimis redacţiei.

În 2020, studiul a fost realizat pe un eşantion de peste 19.000 de respondenţi, absolvenţi de studii superioare cu profil business, IT&C, inginerie, ştiinţe sociale, medicină şi farmacie. "Pentru noi, oferirea unei experienţe valoroase pentru candidaţi, dar şi pentru cei peste 8000 de angajaţi este o prioritate. Rezultatele obţinute în studiu în ultimii ani confirmă că iniţiativele, proiectele şi parteneriatele pe care le dezvoltăm răspund nevoilor candidaţilor şi angajaţilor şi sunt, totodată, în sinergie cu nevoile de business ale companiei", a menţionat Cristina Corello, director resurse umane în cadrul Grupului Bosch în Romania. "Transparenţa şi autenticitatea în comunicare sunt aspecte fundamentale ale activităţii noastre, mai ales în această perioadă, şi mă bucur să văd că există atâta deschidere din partea colegilor noştri, precum şi eforturi continue pentru a atrage grupurile ţintă strategice pentru organizaţie", a adăugat Corello.

Candidaţii apreciază Bosch drept un angajator stabil şi inovator

Studiul realizat de Catalyst Solutions identifică o serie de criterii prioritare care stau la baza alegerii unui angajator cum sunt recunoaşterea performanţei, încurajarea dezvoltării profesionale şi accesul la o reţea de experţi, posibilitatea de a lucra cu tehnologii de ultimă generaţie, stabilitatea locului de muncă, salariu şi pachet de beneficii atractiv, dar şi un mediu de lucru plăcut şi sigur. Conform studiului, candidaţii consideră Bosch o organizaţie care oferă oportunităţi profesionale provocatoare atât în România, cât şi în reţeaua internaţională, acces la tehnologii de ultimă generaţie şi la know-how, direct de la experţii Bosch, pachete salariale competitive şi beneficii atractive, precum şi condiţiile de muncă inspiraţionale. În plus, compania este apreciată pentru prestigiul din piaţă, produsele şi serviciile inovatoare, locul de muncă stabil şi oportunităţile de învăţare şi perfecţionare continuă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb