Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică:"Atenţie la propunerile primite prin sms, care vă prezintă oportunităţi de angajare"

D.R.
Miscellanea / 18 august 2023

Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică:"Atenţie la propunerile primite prin sms, care vă prezintă oportunităţi de angajare"

Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică (DNSC) avertizează, astăzi , asupra propunerilor primite prin intermediul aplicaţiilor de mesagerie sau sms, care prezintă oportunităţi de angajare sau de investiţii ce promit câştiguri rapide, informează news.ro.

Specialiştii DNSC au transmis: "Atenţie la propunerile primite prin intermediul aplicaţiilor de mesagerie sau sms, care vă prezintă oportunităţi de angajare sau de investiţii ce promit câştiguri rapide! Nu credeţi orice ofertă venită pe mail, sms, platorme de mesagerie sau social media! Ofertele legitime de angajare nu vin prin mesaje simple de la persoane străine şi necesită un proces de recrutare mai complex şi mai îndelungat decât o simplă conversaţie pe platforme de mesagerie", conform sursei citate.

Aceştia transmit o serie de recomandări pentru toţi utilizatorii de internet: evitaţi furnizarea de date sensibile - date personale, date de autentificare sau date financiar-bancare - în cazul în care vă sunt solicitate explicit prin astfel de mesaje nesolicitate.Dacă o ofertă pare prea bună ca să fie adevărată, verificaţi existenţa ei pe canalele oficiale de comunicare ale companiei în cauză; Fiţi vigilenţi atunci când întâlniţi astfel de "oferte" şi analizaţi cu atenţie detaliile, în special textul. Lipsa diacriticelor ar fi un prim indiciu. În plus, de cele mai multe ori, atacatorii vor folosi instrumente de traducere automată a textului din limba lor nativă, astfel că veţi identifica lesne greşeli gramaticale, de sintaxă sau de exprimare, pentru că acel text nu este adaptat la rigorile limbii;menţionează sursa citată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb