Directorii IT pot accesa noi unelte online pentru planificarea externalizării

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 22 mai 2008

Outsourcing Factory, companie canadiană cu trei centre de dezvoltare în România, anunţă lansarea unei noi versiuni a site-ului, mai mult decât un site corporatist, un adevărat portal de informaţii şi instrumente dedicat directorilor CIO şi CTO pentru administrarea proceselor de outsourcing.

Outsourcing Factory poziţionează noua versiune a site-ul său web, ca o zonă de resurse profesionale pentru outsourcing dedicată clienţilor şi partenerilor săi, precum şi reprezentanţilor industriei, în general. Site-ul include noi secţiuni precum "CIO/CEO Tools" sau "White Papers" care abordează cele mai noi şi mai "arzătoare" subiecte din domeniu. Outsourcing Factory îşi doreşte ca noul site să devină o unealtă valoroasă pentru îmbunătăţirea business-ului vizitatorilor săi.

Noua versiune a site-ului oferă şi o interfaţă grafică complet diferită, cu un design profesional si o experienţă a utilizatorului îmbunătăţită, ce permite un nivel înalt de interactivitate şi uzabilitate. Această experienţă a fost realizată în colaborare cu divizia de design a companiei, Pictas Interactive.

Mai mult, vizitatorii pot acum să se înscrie la nou lansatul e-newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi despre companie, tendinţe şi analize de piaţă, cele mai recente studii de caz, documentaţie sau cele mai noi unelte furnizate pe site. Comparativ cu vechea versiune a site-ului, Outsourcing Factory oferă acum o nouă abordare în vizualizarea portofoliului de servicii al companiei, în funcţie de specializarea pe verticală - "Serving Industries". Aceasta va ajuta vizitatorii să înţeleagă mai bine care sunt soluţiile adecvate pentru problemele lor, în conformitate cu profilul lor de industrie.

"Ne-am dorit ca noul site să depăşească standardele unui site corporatist. Atât în termeni de design cât şi conţinut. Sperăm că site-ul nostru va deveni un "bookmark" de referinţă de vizitatori browsere şi că acest lucru va fi printre primele locuri virtuale pe care le vor vizita ori de câte ori au nevoie de soluţii pentru provocările cu care se confruntă în afaceri", a declarat Gerard Szatvanyi, Preşedinte şi CEO al Outsourcing Factory Inc.

De asemenea, Outsourcing Factory Inc. a fost numită recent Microsoft Gold Certified Partner, fapt ce subliniază nivelul de maturitate al companiei pe piaţa de dezvoltare software. Compania a atins acest statut, cel mai înalt nivel în cadrul programului de certificare Microsoft, pe baza angajamentului pentru platformele Microsoft, adoptării produselor şi serviciilor sale şi experienţei în dezvoltarea unor aplicaţii software robuste şi de încredere care folosesc cele mai recente tehnologii Microsoft.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb