Directorul operaţional al Aeroportului Otopeni a fost demis

M.A.
Companii / 30 martie 2020

Directorul operaţional al Aeroportului Otopeni a fost demis

Directorul operaţional al Aeroportului Otopeni, Cristian Chirică a fost demis în urmă cu puţin timp, ca urmare a imaginilor apărute în această dimineaţă cu sutele de persoane întoarse din străinătate. Oamenii au stat unul lângă altul, fără să păstreze distanţa recomandată de specialişti, în plină pandemie de coronavirus, transmite DCNews.

Potrivit B1 TV, directorul general, Florin Dumitrescu, a decis suspendarea şi schimbarea din funcţie a directorului operaţional. În plus, va urma o şedinţă în cadrul aeroportului în care se va decide dacă directorul operaţional va fi cercetat disciplinar.

"Nu pot să vă spun mai multe, pot doar să vă confirm. A fost suspendat din funcţie, dar asta e doar o nuanţă", ne-a declarat Valentin Iordache, purtător de cuvânt al Aeroportului Otopeni.

---

Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti a anunţat, astăzi, că în Aeroportul Internaţional Henri Coandă, au fost amplasate în întreg terminalul - în special în zonele unde se aşteaptă pentru diversele formalităţi - diferite mijloace de informare. Acestea sunt: afişe, marcaje cu textlipite pe pardoseală, clipuri video difuzate pe monitoare dedicate, sea artă într-un comunicat remis Redacţie noastre.

Totodată, se transmit constant informaţii pe sistemul de sonorizare, iar personalul aeroportuar comunică pasagerilor necesitatea păstrării distanţei.

Potrivit sursei citate, având în vedere faptul că, recent, declaraţia pe proprie răspundere a tuturor pasagerilor care sosesc în ţară trebuie verificată şi avizată, sub semnătură, de personalul DSP, durata pentru controlul documentelor în zona frontierei a crescut substanţial.

În aceste condiţii, începând de astăzi, în aeroport au fost dispuse măsuri suplimentare, după cum urmează:

-În cazul sosirii a două curse simultan, vor fi utilizate două fluxuri de control diferite.

-În cazul suprapunerii a mai mult de două curse la sosiri, pasagerii celei de-a treia curse (şi ai următoarelor) vor aştepta în avion eliberarea unui flux de control.

-Pe culoarul de sosiri, vor fi amplasate benzi de delimitare a liniilor de aşteptare şi va fi suplimentat personalul aeroportuar din zonă.

-În urma discuţiilor cu reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne, în aceeaşi zonă vor acţiona şi poliţişti de frontieră.

-Se va creşte frecvenţa de difuzare a anunţurilor audio.

CNAB face apel la pasageri să respecte semnificaţia marcajelor şi indicaţiile transmise atât prin sistemul de sonorizare, cât şi direct de către personalul aflat în zonă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb