"DLA Piper" investeşte în practica de restructurări şi insolvenţă

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Consultanţă / 3 decembrie 2009

DLA Piper răspunde schimbărilor din mediul de afaceri din România printr-o decizie strategică de a investi în construirea unei puternice practici de restructurări şi insolvenţă. Deşi este o practică multidisciplinară, cu un puternic caracter tranzacţional, ce vizează mai degrabă salvarea companiilor aflate în dificultate decât lichidarea acestora, ingredientul cheie care garantează succesul este experienţa nemijlocită în insolvenţă. Din acest motiv, DLA Piper este onorat să anunţe că Laura Grădinescu s-a alăturat echipei sale din Bucureşti.

Cu o experienţă de peste şapte ani, Laura a fost unul dintre experţii cheie din echipa de insolvenţă a BDO Business Restructuring SPRL, coordonând grupuri mixte de avocaţi şi economişti în organizarea şi desfăşurarea activităţii specifice procedurilor de insolvenţă judiciară sau de lichidare voluntară deschise împotriva companiilor ce activau în diferite sectoare economice precum cel bancar, industrie chimică, publicitate sau transporturi. Mandatele coordonate de Laura au implicat şi acordarea de consultanţă juridică de specialitate, precum şi reprezentarea în faţa instanţelor de judecată, ea acumulând astfel şi o vastă experienţă ca avocat pledant.

Din anul 2000, Laura este membră a Baroului Bucureşti, iar din anul 2005 este practician în insolvenţă, membră a Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă şi a Insol Europe.

"Multe companii vor trece în perioada următoare prin procese de restructurări (pre-insolvenţă sau în cadrul unei proceduri deja deschise). Noi oferim expertiza noastră atât băncilor cât şi companiilor aflate în dificultate pentru realizarea acestor proiecte. În acest sens, avem acum posibilitatea să extindem pe plan local expertiza şi resursele pe care DLA Piper le are la nivel european, ca lider în domeniul restructurărilor în Marea Britanie şi în multe alte jurisdicţii. Laura va lucra îndeaproape cu colegii din alte birouri, precum şi cu cei din Bucureşti care sunt specializaţi în drept bancar, drept corporatist, real estate sau litigii. Laura are abilităţile necesare pentru a fi un adevărat catalizator, pentru a pune o expertiză diversă în slujba salvării companiilor aflate în dificultate", declară Marian Dinu, Country Managing Partner DLA Piper.

Cu peste120 de avocaţi specializaţi în restructurări, DLA Piper are una dintre cele mai mari echipe dedicate acestei practici din zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Asia).

1. DLA Piper a deschis biroul din Bucureşti în noiembrie 2008 şi este alcătuit dintr-o echipă de 20 de avocaţi.

2. DLA Piper este o organizaţie internaţională cu peste 3500 de avocaţi în 67 de birouri din 29 de ţări. Din birourile din Asia, Europa, Orientul Mijlociu şi Statele Unite ale Americii, avocaţii noştri pot oferi consultanţă într-o gamă largă de probleme juridice pentru clienţi locali, regionali sau internaţionali.

3. DLA Piper este cel mai mare furnizor de servicii juridice potrivit publicaţiei Legal Business Global 100 2009.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb