DNA: Percheziţii în locuinţa lui Ion Rădoi şi la sediul USL Metrou

G.B
Anticorupţie / 14 iulie 2021

Percheziţii în locuinţa lui Ion Rădoi şi la sediul USL Metrou

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează, astăzi, 16 percheziţii în Capitală şi alte două judeţe într-un dosar ce vizează fapte comise între 2018 şi 2021, potrivit Agerpres.

Surse judiciare au precizat, că percheziţii au loc şi la sediul Sindicatului Liber din Metrou, dar şi la locuinţa liderul Ion Rădoi.

Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2018 - 2021.

"Miercuri, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se efectuează percheziţii domiciliare în 16 locaţii situate în municipiul Bucureşti şi judeţele Prahova şi Ilfov, dintre care 3 sunt sedii ale unor instituţii publice", se precizează în comunicat.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. inca o dovada ca acest dna este o unealta murdara folosita de politicienii de la putere , pentru santaj , razbunari si platit polite in politica . trebuie rasa din temelii aceasta cloaca , pentru care adevarul si dreptatea este ceva secundar . acum l-au descoperit pe radoi ?

    1. Trebuie acoperit scandalul cu traficantul Mladin...Vezi Hayssam, Ghita si acum Mladin...toti sub supraveghere si "pierduti pe drum":-)...Securistii sunt in DNA, MAI, Justitie, Guvern, Parlament

      Corect, trebuie desfiinta polita armatas serviciile secrete justitia , toti astia manaca bani degeaba. Sa ramana primariile de sector doar daca sunt conduse de oameni valorosi chiar stralucitori ca un diamant sa spunem.

    Hai să fim serioși! Eu întreb de ce Rădoi n-a fost săltat mai demult! Era deja o instituție! Își făcea de cap si era intangibil !

    Totuși chiar azi când ieri înțeleg că biletele s-au scumpit si populația va tine cu Rădoi!

    Ceva nu e in regulă, dar asta nu inseamna că Rădoi nu e vinovat! 

    Foarte bine face DNA trebuie pusa ordine odata la Metroul bucurestean si cei vinovati de delapidare si furt sa plateasca pagubele plus dobanzile penalizatoare si sa faca puscarie cu drept la munca fara salar....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb