DO Security a câştigat premiul pentru excelenţă în managementul securităţii

G.U.
Comunicate de presă / 27 septembrie 2021

DO Security a câştigat premiul pentru excelenţă în managementul securităţii

Compania DO Security, lider regional în domeniul securităţii, a obţinut recunoaştere şi apreciere la nivel naţional. Astfel, în cadrul Galei Club Antreprenor, compania a câştigat "Premiul pentru excelenţă în managementul securităţii", conform unui comunicat de presă.

Alina Paul, CEO DO Security, a declarat : "Oferim siguranţă şi operativitate pentru clienţii noştrii, iar profesionalismul şi promptitudinea sunt valori pe care le promovăm şi susţinem în cadrul companiei şi care ne-au adus excelenţa în managementul securităţii. Ne aflăm într-o continuă dinamică a pieţei de securitate şi trebuie să ne adaptăm transformărilor digitale, conştienţi fiind de impactul acesteia asupra mediului de afaceri. Distincţia obţinuta este un barometru care ne obligă la performanţă pe viitor".

În cadrul Galei au fost premiaţi atât antreprenori consacraţi, care conduc companii prestigioase - lideri în sectorul lor de activitate, cât şi antreprenori la început de drum, care au intrat pe scena business-ului în urmă cu doar 2-3 ani.

"Motivarea este cu atât mai mare cu cât îţi sunt recunoscute şi apreciate eforturile pe care le depui pentru a spori business-ul şi a te dezvolta continuu la nivel naţional. Antreprenoriatul este cel mai curajos act pe care cineva îl poate juca în rolul vieţii sale. O dată ce ai reuşit să răzbeşti într-un domeniu, trebuie să te menţii şi să continui să faci performanţă", a concluzionat CEO DO Security.

Alina Paul a fost, de asemenea, premiată în cadrul Galei Capital Top 100 Femei de Succes pentru performanţele pe care DO Security le-a obţinut în ultima perioadă, notează sursa citată.

În plină perioadă pandemică, DO Security a înregistrat creşteri ale afacerii întrucât nevoia de siguranţă a fost mai pregnantă ca oricând, operatorii economici apelând la servicii de securitate integrate. În ciuda faptului că anul 2020 a fost extrem de neobişnuit, transformarea constantă a industriei de securitate nu s-a oprit. Mai mult, industria securităţii abordează câteva schimbări semnificative în utilizarea tehnologiei, cum ar fi - dezvoltarea tehnologiilor multi-percepţie şi a soluţiilor de cloud, convergenţa sistemelor de securitate, popularitatea inteligenţei artificiale etc. Aceste schimbări extind şi remodelează domeniul de aplicare al industriei securităţii, de la păstrarea în siguranţă a persoanelor şi a bunurilor la crearea unor medii mai sigure, mai eficiente şi mai inteligente.

"Securitatea va rămâne o mare prioritate în acest an pentru companiile din întreaga lume, deoarece gama de ameninţări se extinde şi apar noi vulnerabilităţi. Cred că firmele deja existente în piaţă se vor consolida şi vor investi în noua tehnologie. Practic este timpul pentru educarea beneficiarului final, care nu va dori un simplu agent de pază, ci un amplu dispozitiv de securitate bazat pe senzori şi softuri de analiza video, pe o forţa de intervenţie rapidă, pe proceduri de control acces şi validare de la distanţă precum şi softuri de analiză comportamentală a propriilor angajaţi", a concluzionat Alina Paul.

În ultimii 10 ani, DO Security a reuşit să se poziţioneze ca partener de încredere, fapt dovedit de cei peste 2000 de clienţi pe care compania îi deserveşte la nivel naţional. Profilul clienţilor este variat, începând cu firme locale la început de drum până la companii multinaţionale cu tradiţie.

Alina Paul, CEO DO Security este şi Preşedinte al Confederaţiei Naţionale pentru Antreprenoriat Feminin- CONAF- Sucursala Braşov şi Vicepreşedinte la nivel naţional. Ea s-a implicat activ în coagularea mediul de afaceri braşovean şi în proiectele Confederaţiei la nivel national, pentru dezvoltarea sustenabilă şi durabilă a economiei româneşti.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb