Doamna Ghica Plaza: 95 de apartamente vândute în 2016

Ionuţ Stănescu
Companii / 1 noiembrie 2016

Doamna Ghica Plaza: 95 de apartamente vândute în 2016

În primele nouă luni ale acestui an, 95 de apartamente din cadrul proiectului rezidenţial Doamna Ghica Plaza au fost vândute, la un preţ mediu de 75.000 euro (fără TVA), se arată într-un comunicat al companiei Alpha Real Estate Services (ARES), trimis Redacţiei.

Apartamentele vândute în 2016 au fost de două şi trei camere şi se adaugă celor 315 apartamente deja vândute în complex. Astfel, numărul proprietarilor din Doamna Ghica Plaza a ajuns la 410, dintr-un total de 616 apartamente. Metodele de finanţare folosite pentru achiziţie au fost creditul bancar şi ratele direct la dezvoltator. În prezent, toate apartamentele de două camere au fost vândute, iar complexul găzduieşte peste 1.000 de locatari, precizează comunicatul.

Complexul Doamna Ghica Plaza a fost finalizat în 2010, iar în noiembrie 2013 Alpha Real Estate Services a preluat managementul Proiectului şi a reluat procesul de vânzare a apartamentelor.

Alpha Real Estate Services a continuat dezvoltarea ansamblului prin îmbunătăţirea facilităţilor oferite şi a repoziţionat proiectul în ceea ce priveşte politica de preţ şi tipul de client targetat.

"Atunci când am preluat proiectul, am gândit un (...) program de transformare şi dezvoltare: am efectuat investiţii ce au vizat confortul locatarilor (a fost edificat un spaţiu de joacă pentru copii, s-au creat mai multe zone verzi în incinta Proiectului, a fost implementat controlul accesului, au fost instalaţi senzori pentru eficientizarea consumului de energie în spaţiile comune ale Proiectului, etc.)(...). Am încercat să ne apropiem mai mult de clienţi, evaluându-le puterea de cumpărare şi astfel structurând un nivel de preţ şi o schemă de plată care să răspundă mai bine nevoilor lor. Toate aceste măsuri au avut un efect pozitiv şi suntem încântaţi de evoluţia constantă a vânzărilor", a arătat Răzvan Caracota, sales manager Alpha Real Estate Services.

Complexul Doamna Ghica Plaza este situat în partea de nord-est a Bucureştiului şi este alcătuit din 9 blocuri: 4 blocuri de 4 etaje, 4 blocuri de 16 etaje şi 1 bloc de 24 de etaje, având în total un numar de 616 apartamente (dintre care 410 unitati deja vândute). Proiectul este prevăzut cu două niveluri subterane cu o capacitate de peste 700 de locuri de parcare şi peste 130 de spaţii de depozitare. Fiecare apartament are o terasă de aproximativ 1,5 m lăţime.

Majoritatea apartamentelor de 3 camere aflate la vânzare sunt situate în blocurile de 16 şi 24 de etaje şi au suprafeţe cuprinse între 75 şi 100 mp, excluzând terasele. Preţurile pentru aceste apartamente sunt cuprinse între 80.000 şi 100.000 euro, la care se adaugă TVA 5%.

Alpha Real Estate Services (ARES) este divizia imobiliară a grupului Alpha Bank, cu investiţii în domeniul rezidenţial şi un portofoliu de peste 600 de apartamente în Bucureşti şi Ilfov.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb