DocuSign s-a aliat cu Trans Sped

Comunicate de presă / 24 mai 2021

Thibault de Valroger

Thibault de Valroger

Compania românească Trans Sped, unul dintre puţinii furnizori de soluţii de transformare digitală şi servicii de încredere cu prezenţă globală, a semnat un parteneriat cu DocuSign, liderul global în soluţii de document management, pentru furnizarea integrată de semnături electronice cu certificat digital calificat. Această colaborare oferă un instrument extrem de util utilizatorilor DocuSign, fiind în acelaşi timp o nouă confirmare a securităţii şi a fiabilităţii serviciilor Trans Sped, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Suntem încântaţi că Trans Sped a decis să se alăture reţelei noastre de parteneri pentru furnizarea de servicii de încredere. Apreciem mult această colaborare cu Trans Sped, care este nu doar un furnizor de top în Europa de servicii de încredere, ci şi un jucător cheie în construirea ecosistemului de încredere digitală în domeniul sănătăţii şi al biotehnologiei. Prin contribuţia Trans Sped, DocuSign continuă să dezvolte cel mai extins ecosistem de încredere eSignature şi să susţină procesul de transformare digitală pentru clienţii săi", a declarat Thibault de Valroger, Sr Director Business Development, DocuSign.

"Această integrare extinde oportunităţile pentru utilizatorii DocuSign. Aceştia pot semna de pe orice dispozitiv şi fără a părăsi platforma DocuSign, contracte şi documente importante folosind semnătura digitală calificată Trans Sped. Semnătura noastră digitală calificată este conformă cu legislaţia din Statele Unite şi din statele europene şi poate fi utilizată în orice ţară care recunoaşte legislaţia nord-americană sau europeană. Semnătura electronică cu certificat digital calificat emis de Trans Sped are aceeaşi valoare juridică pe care o are semnătura olografă şi este deja utilizată de mari companii din întreaga lume. Toate aceste beneficii sunt acum disponibile şi în platforma DocuSign", a declarat Camelia Ivan, CEO Trans Sped.

Această integrare ajută deja multe companii din lume să-şi optimizeze procesele. Unii dintre cei mai mari jucători globali din domeniile sănătăţii şi biotehnologiei folosesc semnătura digitală calificată Trans Sped pentru analize de laborator, studii clinice şi pentru procedurile Agenţiei pentru Administrarea Alimentelor şi Medicamentelor din Statele Unite (FDA - 21 CFR, Part 11). Semnăturile Trans Sped integrate în platforma DocuSign au ajutat toate aceste companii să-şi îmbunătăţească procesele interne.

Trans Sped este membru SAFE Identity din 2008 şi a contribuit la dezvoltarea ecosistemului de servicii de încredere pentru industria farmaceutică şi de biotehnologie. "Sprijinim dezvoltarea identităţii digitale şi a criptografiei în domeniul sănătăţii, pentru a putea asigura cel mai înalt nivel de securitate şi siguranţă a datelor medicale. Trans Sped este un membru extrem de dinamic al consorţiului nostru, iar această nouă integrare cu DocuSign va fi foarte utilă pentru companiile farmaceutice şi de biotehnologie", a declarat Kyle Neuman, CEO SAFE Identity.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb