Domeniul Bogdan sprijină un proiect editorial de promovare a tinerilor bucătari

Comunicate de presă / 7 august 2023

Domeniul Bogdan sprijină un proiect editorial de promovare a tinerilor bucătari

Jurnalistul Cosmin Dragomir împreună cu Domeniul Bogdan şi Federaţia Naţională a Degustătorilor Autorizaţi (FNDA) au demarat în comun o campanie publicistică prin care se doreşte promovarea tinerilor chefi de azi cu potenţial să ajungă marii chefi de mâine.

Seria de interviuri-chestionar va fi publicată pe blogul cosmindragomir.ro la final, unul dintre chefii participanţi va câştiga un curs de somelier oferit de FNDA prin tragere la sorţi sau după votul publicului.

"În urmă cu mai mult de zece ani, pe când la televizor vedeai doar o mână de chefi mi-am dat seamă că în ţară sunt mii şi că, unii dintre ei sunt foarte buni dar nu au parte de promovare. I-am căutat şi am scris despre ei. Cu mulţi am rămas prieten, cu unii chiar la cataramă. Acum, prin această iniţiativă susţinută de Domeniul Bogdan şi FNDA, mă întorc cumva la începuturi şi încerc să promovez o nouă generaţie de chefi cu potenţial sau care deja performează. Sunt chefi astăzi, dar mulţi dintre ei or să fie marii chefi de mâine. Am o listă care conţine deja câteva zeci de nume, mulţi dintre ei fiind recomandaţi de chefi sau horecari cu experienţă. Sper ca această campanie editorială să le fie de folos. Menţionez că toţi cei intervievaţi vor răspunde la acelaşi întrebări. Aştept şi alţi actori comerciali - în special din HoReCa să se alăture demersului", declară Cosmin Dragomir

"Îl ştim pe Cosmin Dragomir din vremea în care foarte puţini scriau despre mâncare. El a făcut şi face mereu asta cu pasiune, talent şi poftă. Când nu scrie, mănâncă şi bea. Citeşte şi face planuri. Ba să mai scrie o carte, de data asta despre ciorba de burtă, ba să finalizele Enciclopedia Sarmalelor. E neobosit, plin de idei, înconjurat de oameni faini. Genul care îşi bagă nasul peste tot, dar cu folos. Mai ales în oalele cu mâncare şi paharele cu vin. Aşa că, atunci când am auzit despre noul lui proiect, prin care vrea să promoveze noua generaţie de chefi ai României, am zis imediat «Prezent!» Pentru că ne place ideea, pentru că şi noi iubim chefii talentaţi ai României şi credem că viitorul îl fac oamenii faini din jurul nostru. Abia aşteptăm poveştile lor! La un pahar cu vin, de la Domeniul Bogdan.", declară Oana Stan, director de marketing Domeniul Bogdan

"Mă bucură foarte mult iniţiativa colegului Cosmin Dragomir, căruia îi mulţumesc pentru includerea în această campanie de publicitate a tinerilor Chefi, deoarece obiectul de activitate al FNDA prevede şi răspândirea analizelor senzoriale în rândului personalului care deserveşte ospitalitatea din domeniul HORECA. Sunt convins că putem să ne aducem aportul la creşterea calităţii produselor prin ridicarea calităţii ingredientelor dar şi prin aplicaţiile diferite, foarte utile, pentru un control precis al conservabilităţii calităţii alimentelor ". spune Marian Timofti preşedinte FNDA.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb