Dominic Fritz, preferatul cititorilor BURSA pentru Primăria Timişoara

Politică / 3 iunie

Dominic Fritz, preferatul cititorilor BURSA pentru Primăria Timişoara

Dominic Fritz, candidatul Alianţei Dreapta Unită (USR-Forţa Dreptei-PMP) este preferatul cititorilor Ziarului BURSA pentru funcţia de primar al municipiului Timişoara, potrivit sondajului online derulat în perioada 27-30 mai pe site-ul www.bursa.ro.

59% dintre respondenţi doresc ca actualul edil al Timişoarei, Dominic Fritz, să îşi reînnoiască mandatul. Dominic Fritz este urmat de candidatul REPER, Raul Olajos, care a strâns 14% din opţiunile de vot, şi de Ilie-Vasile Sîrbu (AUR) cu 13% din simpatiile cititorilor noştri. Fostul primar al municipiului Timişoara, susţinut acum de alianţa PSD-PNL, Nicolae Robu, are doar 9% din opţiunile cititorilor BURSA, iar ultimul loc în sondajul nostru este ocupat de independentul Cristian-Alin Moş, care a strâns doar 5% din voturi.

În această săptămână dinaintea alegerilor locale din 9 iunie, ne propunem să cunoaştem opţiunile de vot ale cititorilor noştri pentru funcţia de primar în oraşul Constanţa, sondajul având loc în perioada 3-5 iunie.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Probabil ca Dominic Fritz va iesi primar si acum dar "ceilalti" sunt prea multi. Si cand spun "ceilalti" ma refer la cei care voteaza impulsiv, fara a analiza avantajele si dezavantajele.

    Mise pare normal ca cititorii Bursa sa prefere primarul care da cu plus dupa o analiza amanuntita. E ca la cumpararea unor actiuni. Unii cumpara impulsiv mergand cu valul iar altii analizeaza plusurile si minusurile si apoi cumpara sau vand. 

    1. Unde e plusul ???

      Dauna totala 

    Fostul primar Robu a deranjat multi afaceristi locali, fie abonati la lucrari publice, fie imobiliari, asa ca acestia si-au ales un John Doe pe care l-au propulsat in functia de primar. Cu cateva sute de mii de euro se poate cumpara toata presa locala si suficienta promovare online astfel incat oricine sa iasa primar.

    Stiti cum e vorba "doi se bat, al trei-lea castiga"... Daniel Marius Coras - ar putea face o mare surpriza !

    Un om care are o mare experienta in administratie si in gestionarea banului public. Un banatean adevarat, cu bun simt si cu frica de Dumnezeu.  

    1. Prietene, nici în visele lui, ale lui Marcel Coraș, nu se vede primar. Marea lui experiență în gestionarea banilor s-a văzut când i-a ținut locul directorului de la Spații verzi - Adrian Bere.

      Nu voi detalia, în rest, nu-i cunosc originea și nici opțiunea religioasă. Are bun simț, dar e cam puțin pentru scaunul de primar. Sincer, nu cred ca ia 300 de voturi. 

    O veritabila inginerie sociala acest articol care, are menirea de a schimba opționile de vot a celor care nu pot sau nu vor sa judece lucrurile cu propria minte și care vor vota emoțional din impulsul de moment sau la recomandarea unor "cunoscători".

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb