Domnul Steven Van Groningen demisionează din Comitetul Reprezentanţilor Fondul Proprietatea

A.P.
Comunicate de presă / 24 septembrie 2020

Domnul Steven Van Groningen demisionează din Comitetul Reprezentanţilor Fondul Proprietatea

Franklin Templeton International Services S.À R.L, în calitate de administrator de fond de investiţii alternative şi administrator unic ("Administratorul Fondului") al Fondul Proprietatea S.A. ("Fondul"), prin prezenta, anunţă că domnul Steven van Groningen a decis să se retragă din funcţiile deţinute în cadrul Comitetului Reprezentanţilor ("Comitetul") şi în Comitetele Consultative ale Fondului, anunţă un comunicat de presă transmis redacţiei.

Data intrării în vigoare a demisiei este 13 noiembrie 2020.

Numirea unui nou membru al Comitetului va fi pe ordinea de zi a următoarei adunări generale a acţionarilor Fondului.

Decizia domnului van Groningen vine în urma dorinţei acestuia de a respecta standardele stricte de guvernanţă corporativă ale Bursei de Valori de la Londra, unde Fondul Proprietatea este listat secundar, care prevăd că membrii consiliilor de administraţie din companiile listate nu mai pot fi consideraţi independenţi după o activitate de nouă ani în poziţia respectivă. Având în vedere faptul că trei dintre membrii Comitetului vor fi deţinut această funcţie pe o perioadă de nouă ani în 2021 şi pentru a evita schimbări semnificative în componenţa Comitetului într-un timp scurt, domnul van Groningen a luat această decizie, având in vedere interesele Fondului Proprietatea.

Piotr Rymaszewski, Preşedinte al Comitetului Reprezentanţilor, a declarat: "Dorim să îi transmitem domnului van Groningen aprecierea noastră sinceră pentru timpul, dedicarea şi contribuţiile valoroase aduse Comitetului şi Fondului în timpul mandatului său, din aprilie 2012. Vasta sa expertiză financiară şi experienţa în calitate de membru în alte consilii, alături de rolul şi statutul său recunoscut pe scară largă drept lider al comunităţii de business din România au consolidat Comitetul şi au adus numeroase beneficii Fondului. Membrii Comitetului Reprezentanţilor sunt privilegiaţi pentru timpul petrecut alături de domnul van Groningen şi îi urează mult succes în numeroasele sale activităţi profesionale."

Johan Meyer, CEO al Franklin Templeton Investments şi Manager de portofoliu al Fondul Proprietatea a adăugat: "Suntem extrem de recunoscători domnului van Groningen pentru implicarea sa activă şi sprijinirea fermă a activităţii Fondului Proprietatea, înţelegerea profundă a mediului de afaceri local, precum şi pentru necontenita susţinere a dezvoltării pieţei de capital prin implementarea standardelor adecvate de guvernanţă corporativă în România. Dorim să îi mulţumim pentru toată munca depusă şi îi dorim mult succes în multiplele sale proiecte."

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. domnul porc .......

    Si escrocul Van Groghi era lipit de pusculita Fondul Proprietatea?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb