DONALD TRUMP:  Audierea lui Michael Cohen a contribuit la eşecul summitului de la Hanoi

V.T.
Internaţional / 4 martie 2019

Donald Trump (Sursa foto: Twitter)

Donald Trump (Sursa foto: Twitter)

Preşedintele american Donald Trump a afirmat, ieri, că audierea publică a fostului său avocat Michael Cohen de către o comisie de anchetă parlamentară este posibil să fi contribuit la eşecul summitului său de la Hanoi cu liderul nord-coreean Kim Jong Un, informează AFP.

Într-o serie de mesaje publicate pe contul său de Twitter, Donald Trump l-a calificat pe Michael Cohen drept "mincinos şi infractor".

El a denunţat, de asemenea, decizia comisiei de anchetă a Camerei Reprezentanţilor, în care democraţii deţin majoritatea, că a organizat audierea într-un moment în care în Vietnam se desfăşura summitul asupra denuclearizării nord-coreene.

Summitul, care a început miercuri, s-a încheiat brusc a doua zi, cele două tabere despărţindu-se fără a publica o declaraţie comună prevăzută iniţial.

"Uneori trebuie să părăseşti" negocierile, a declarat locatarul Casei Albe, explicând că discuţiile s-au împotmolit în problema sancţiunilor economice aplicate Phenianului din cauza programelor sale nuclear şi balistic, interzise.

"Faptul că democraţii chestionează în timpul unei audieri publice un mincinos şi un infractor condamnat, în acelaşi timp în care se desfăşoară foarte importantul summit nuclear cu Coreea de Nord, este se prea poate o nouă hibă a politicii americane şi care este posibil să fi contribuit" la eşecul summitului, a notat preşedintele american pe Twitter. "Lucru nemaivăzut atunci când un preşedinte se află în străinătate! Ruşine!", a adăugat el.

Dat afară din barou, Michael Cohen a fost condamnat, în decembrie, la trei ani de închisoare pentru sperjur în faţa Congresului şi încălcarea Codului Electoral - delicte pe care le-a comis pentru a-l proteja pe Donald Trump - şi pentru fraudă fiscală.

El va fi încarcerat în 6 mai. În timpul audierii sale, el a depus mărturii care-l incriminează pe şeful său. Preşedintele Trump "este un rasist, este un escroc, un trişor", a declarat Michael Cohen.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Si Trump si Cohen au dreptate !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb