Dorina Mihăilescu a fost audiată în dosarul stenogramelor PSD

Cătălin Oprea
Ziarul BURSA #Politică / 26 august 2005

Dorina Mihăilescu a declarat categoric că stenogramele social-democraţilor sînt contrafăcute. Fostul secretar executiv al Partidului Social Democrat (PSD), Dorina Mihăilescu, a fost audiată, ieri, în calitate de martor, de procurori din cadrul Parchetului General, în dosarul stenogramelor PSD.

Dorina Mihăilescu a spus că a dat procurorilor o declaraţie scrisă în care a relatat adevărul despre aceste stenograme. În opinia sa, conţinutul acestor stenograme nu este real şi oricine le citeşte îşi dă seama că sînt doar simple compilaţii. Ea a precizat că actuala putere a dorit ca prin publicarea acestor stenograme să discrediteze PSD.

În acelaşi dosar, a fost audiat, miercuri, ca martor, deputatul liberal Cristian Boureanu, care consideră că stenogramele au un conţinut cît se poate de real. Parchetul de pe lîngă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anunţat, săptămîna trecută, că a început urmărirea penală în dosarul privind stenogramele PSD faţă de foştii vicepreşedinţi ai Partidului Social Democrat Rodica Stănoiu şi Florin Georgescu.

În ceea ce-l priveşte pe Florin Georgescu, potrivit documentelor apărute în mass-media, aces-ta ar fi vorbit în cadrul şedinţelor PSD despre faptul că preşedintele Curţii de Conturi "nu ar mai asculta de directivele partidului".

Dosarul stenogramelor PSD a fost înregistrat la începutul anului 2005 la Parchetul instanţei supreme, după ce a fost primit un denunţ semnat de mai multe organizaţii civice cu privire la eventuale fapte de corupţie ce reies din stenogramele unor şedinţe ale Delegaţiei Permanente a PSD. Amintim totodată că, în dosarul stenogramelor, au mai fost audiaţi Dan Matei-Agathon, Florin Georgescu, Şerban Mihăilescu şi Cozmin Guşă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb