Doru Lionăchescu, avizat de ASF în Consiliul BT Capital Partners

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 12 ianuarie 2017

Autoritatea de Supraveghere Financiară a aprobat, ieri, numirea doamnei Mihaela Simona Nădăşan şi a domnului Costel Lionăchescu în calitate de membri ai Consiliului de Administraţie la SSIF BT Capital Partners, alături de alte numiri la societăţile de administrare şi la companiile de asigurări.

În luna iunie 2016, BT Securities, compania de brokeraj a Grupului Financiar Banca Transilvania, a devenit BT Capital Partners.

Printr-o tranzacţie care a avut loc în luna martie 2016, BT Securities a preluat activitatea de investment banking a companiei Capital Partners, firmă românească independentă de consultanţă în domeniul M&A şi Corporate Finance.

Doru Lionăchescu era unul dintre fondatorii Capital Partners.

În august 2016, ASF a decis respingerea solicitării BT Capital Partners de modificare a autorizaţiei de funcţionare ca urmare a schimbării componenţei conducerii. Conform unor surse din piaţă, atunci, decizia se referea la respingerea autorizării lui Paul Prodan pe funcţia de director general al intermediarului.

Tot ieri, ASF a avizat numirea lui Nicolae Iliuţă pentru un nou mandat în calitate de membru al Consiliului de Supraveghere la societatea Asigurarea Românească - Asirom Vienna Insurance Group S.A., a lui Maxim Evtuschenko în calitate de membru neexecutiv al Consiliului de Administraţie, a Klaus Christoph Reichert în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie, precum şi a doamnei Anna Katarzyna Wlodaeczyk-Moczkowska pentru un nou mandat în calitate de membru al Consiliului de Administraţie la societatea Gothaer Asigurări - Reasigurări, se arată în comunicatul instituţiei.

Consiliul a mai avizat numirea lui James Julian Grindley pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului de Administraţie la societatea Certasig - Societate de Asigurare şi Reasigurare, a Cristinei - Elena Mişcă în funcţia de director general al societăţii MED LIFE Broker de Asigurare şi Reasigurare, a lui Franz Wanovitz şi Christian Brandtstetter în calitate de membri ai Consiliului de Administraţie la SSIF Blue Rock Financial Services, a Florentinei Alexandrina Neamţu, a Irinei Ruxandra Neacşu şi a lui Răzvan Florin Paşol în calitate de membri ai Consiliului de Administraţie la SAI Intercapital Investment Management, precum şi numirea Irinei Ruxandra Neacşu şi a lui Răzvan Florin Paşol în calitate de membri ai Consiliului de Administraţie la SAI Carpatica Asset Management, menţionează sursa citată.

De asemenea, ASF a avizat numirea lui Ovidiu-George Dumitrescu în calitate de preşedinte al Consiliului de Administraţie la SAI Vanguard Asset Management şi a Sorinei - Mihaela Niţă în calitate de persoană care conduce structura de administrare a riscurilor în cadrul BCR Pensii Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb