Două persoane împuşcate, în Oradea

Andrei Stan
Miscellanea / 15 martie 2017

Două persoane împuşcate, în Oradea

Atacatorul nu a fost prins, dar a fost identificat

-------

Actualizare 21:55 Suspectul acuzat că a împuşcat două persoane a fost identificat

Potrivit Inspectoratuilui Judeţean de Poliţie Bihor, bărbatul bănuit că ar fi fost implicat în evenimentele produse, miercuri, la Oradea, în urma cărora o tânără a fost împuşcată mortal şi un alt bărbat a fost rănit a fost identificat şi se numeşte Adrian Hladii, în vârstă de 38 de ani, din municipiul Oradea. Bărbatul are 1,73 m înălţime, constituţie robustă, păr negru, ochi căprui şi nu se cunosc detalii despre îmbrăcămintea pe care o poartă.

În comunicatul Inspectoratuilui Judeţean de Poliţie Bihor se arată, citat de News.ro: "Poliţiştii bihoreni desfăşoară ample operaţiuni de căutare a sa. Acesta a fost dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră, poliţiştii bihoreni au luat legătura cu colegii din toate judeţele învecinate şi cu omologii din Ungaria, au fost instalate filtre în trafic, se efectuază scotociri, la operaţiunile desfăşurate pentru prinderea sa participând şi echipe de poliţişti însoţite de câini de urmă. Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!".

Potrivit sursei citate, în acest caz se fac ample cercetări şi investigaţii de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, sub directa coordonare a procurilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

(A.C.)

--------

Actualizare 15:50 Femeia care a fost luată cu forţa, de atacatorul care a împuşcat azi dimineaţă un bărbat, a fost împuşcată

Femeia care a fost luată cu forţa, în autovehicul, de atacatorul care a împuşcat azi dimineaţă un bărbat, a fost împuşcată în cap şi lăsată în maşina abandonată pe o stradă din Oradea.

Maria Cotrău, purtător de cuvânt al Parchetului Bihor, a declarat, citată de Digi24: "La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă formată din procurori criminalişti şi lucrători din Poliţie. Se cercetează locul faptei şi se acţionează pe mai multe planuri în vederea identificării autorului".

Potrivit anchetatorilor, incidentul în urma căruia un bărbat a fost împuşcat, miercuri, într-un cartier din Oradea, ar fi pornit de la o femeie, cel mai probabil cea găsită acum decedată. Agresorul ar fi aşteptat-o pe acesta, iar când a văzut-o cu alt bărbat a tras mai multe focuri de armă asupra acestuia, răpind-o pe femeie.

Martorii susţin că agresorul ar fi aşteptat-o pe femeie cu un buchet de flori în faţa blocului acesteia, iar în momentul în care a văzut-o cu un alt bărbat ar fi izbucnit un scandal, a scos un pistol şi a tras mai multe focuri de armă.

Însoţitorul femeii a fost rănit, iar agresorul a urcat-o pe aceasta cu forţa într-un autoturism şi a fugit de la faţa locului.

(A.C.)

--------

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost împuşcat pe stradă, în această dimineaţă, într-un cartier din Oradea, transmite Digi24.

El a fost împuşcat în omoplatul stâng.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj de urgenţă şi transportat la spital.

Pacientul este în stare stabilă, însă va fi operat de medici pentru a-i scoate glonţul din corp.

Incidentul s-a petrecut într-o parcare de pe strada Barcăului, în apropiere de şoseaua de centură a oraşului.

Poliţiştii îl caută acum pe agresor, fiind organizate mai multe filtre la ieşirea din oraş.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb