Două zile de concerte, testări de piane şi abilităţi muzicale alături de Boem Club

Ziarul BURSA #Comunicate de presă / 8 decembrie 2016

Şcoala de Muzică Boem Club în parteneriat cu Boem Club Pianos, cel mai mare magazin de piane şi pianine acustice, organizează sâmbătă şi duminică, 17-18 decembrie 2016, Evenimentul intitulat "Vis de Iarnă". Concerte, testări de piane şi abilităţi muzicale la Centrul Naţional de Artă Tinerimea Română pentru toţi pasionaţii de muzică.

Se vor reuni aproximativ 250 de cursanţi copii, adolescenţi şi adulţi de la clasele de pian, chitară, canto, vioaraă, tobe, violoncel şi saxofon, dar şi iubitori de muzică şi muzicieni din alte instituţii şi un public de circa 500 de persoane.

În cadrul evenimentelor, toţi participanţii vor avea posibilitatea să testeze câteva dintre pianinele noi şi recondiţionate comercializate de către Boem Club Pianos.

Pe parcursul celor două zile, Boem Club Pianos va organiza în lobby-ul sălii de concert Concursul "Şi eu am cântat la Boem Club Pianos", în cadrul căruia, fiecare concurent are posibilitatea să cânte o piesă de maxim 5 minute, iar primii trei concurenţi cei mai votaţi pe pagina de Facebook Boem Club Pianos vor câştiga câte o banchetă de pian.

De asemenea, atât pe 17 decembrie, cât şi pe 18 decembrie Şcoala de Muzică Boem Club va organiza testări muzicale gratuite.

Boem Club îi invită pe toţi iubitorii de muzică să participe la cele două zile de muzică, testări muzicale, testări de piane şi să participe la concursul "Şi eu am cântat la Boem Club Pianos".

De asemenea, îi invită pe toţi cei care cântă la pian să nu uite să se înscrie la Concursul Naţional de Pian Musica Mundi, care va avea loc la sfârşitul lunii martie 2017 şi în cadrul căruia marele premiu va fi o pianina în valoare de 5 000 de euro.

Parteneri Media: Ziarul Bursa, Ziarul Ultima Ora, www.sapteseri.ro, www.B24Kids.ro, www.copiisimamici.ro, www.suntparinte.ro, www.bucuresteni.ro, www.roportal.ro.

Scoala de Muzica Boem Club este cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, cu peste 750 de cursanti, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii de muzica premium individuale sau de grup, la pian, chitara, vioara, violoncel, tobe, saxofon, clarinet, oboi, flaut, block flute si canto, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Scoala de Muzica Boem Club are 3 sedii, in 3 zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia - B-dul Decebal si zona Cotroceni-Drumul Sarii) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 45 de profesori, absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009.

Incepand cu luna Septembrie 2016, Boem Club (www.boemclub.ro), cea mai mare scoala de muzica privata din Bucuresti, si-a extins oferta de servicii, spre zona de vanzari de instrumente muzicale si a deschis cel mai mare magazin de piane si pianine acustice din Romania, denumit Boem Club Pianos.

Magazinul se deschide ca urmare a incheierii parteneriatului intre compania Bol Pianos & Grand Pianos din Olanda si Boem Club. Astfel, furnizorul principal al Boem Club este Bol Pianos, companie care detine cel mai mare showroom de piane din Europa, cu un stoc permanent de cca.1500 de pianine si cca. 150 de piane cu coada.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb