DRAGNEA, ATAC LA IOHANNIS: "Nu am găsit un lucru, un gest care să fi ajutat România"

I.M.
Politică / 3 martie 2019

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea

Liderul PSD Liviu Dragnea a lansat un atac dur la adrea preşedintelui Klaus Iohannis, ieri, la conferinţa de alegeri a PSD Carş - Severin, acuzându-l pe şeful statului că nu a făcut nimic pentru România sua pentru români, că nu vrea investiţii, că pe ce pune mâna strică şi că e deasupra legii, invocând casele "mătrăşite".

"Am o întrebare simplă Ce a făcut acest domn pentru România? Ce a făcut patru ani? Ce a făcut acest om cât a fost preşedinte? Eu nu am găsit un lucru, un gest care să fi ajutat România sau pe români. În schimb am văzut că e deasupra legii, a de notorietate, sunt documente cu case mătrăşite, zeci de dosare închise pentru acest om. A blocat acest guvern de câte ori a putut. Cum să fii, ce suflet să ai sa blochezi bugetul României numai gândindu-te că 4 milioane de copii care nu primesc alocaţia mărită de la 1 martie? Cum poţi să fii atât de rău?", a afirmat Dragnea, conform News.ro.

El l-a mai acuzat pe preşedinte că nu vrea ca Guvernul să facă invesiţii şi că a blocat numirea unor miniştri luni de zile.

Liderul PSD a precizat că nu a fost declanşată suspendarea preşedintelui pentru că el nu mai vrea atâta scandal în această ţară.

"Pe ce pune mâna strică şi face numai rău", a mai spus Liviu Dragnea despre Iohannis, adăugând că acesta "nu vorbeşte nciodată România de bine afară, pentru că nu poate".

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Paranoia si minciuni. Atat mai poate Livache. Si cu toate astea nu m-ar mira sa scape pentru moment de puscarie si sa fraiereasca in continuare fraierii.

    1. Bugetul trebuia sa fie in Parlamentul Romaniei in noiembrie 2018 si copii erau mai fericiti. 

    2 Dosarele le-a plimbat de le-a albit Mr. Livache.  

    3. Investitii? Ha, ha, ha! Mai stiu unul care zicea" toata treaba este sa faci investiții fara bani. Cu bani face inventitii toata lumea." 

    4. Pai matale nea Livache, unde sa vorbesti? In vacanta? Pe unde ai fost cand trebuia sa deschizi gura, macar la Bucuresti, cand au venit bosii la noi. Pe tine cine te-a primit in Europa? 

    5. De scandal vorbesti tale? Ai putea sa deschizi ochii si sa vezi ce-i in PSD? 

    6. Numai rau face Iohanis? Dar ordonanta 13? Dar 114? Dar 7? Nu stii nimic de ele asa-i? Si asta este doar spuma.

    Esti tare nea Livache! Tare ca fularul. 

    Tu, care in fiecare zi subminezi statul de drept, nu ti-e rusine sa spui asa ceva?.

    Si Ceausila spunea ca daca e cineva impotriva lui e impotriva Romaniei! 

    Bai Dragnea, nu te mai confunda cu tara, in curand vei ajunge la groapa de gunoi a istoriei....dar inainte vei sta vreo 2 ani la mititica... 

    1. 2 ani la mititica pentru distrugerea unei tari?!

      Sa fim seriosi!

      20 de ani la mititica (si tot nu ar ajunge pentru cat rau a facut). 

      20 de ani la mititica pentru o paguba de 100000 lei ? Prea putin ,merita vr-o doua eternitati ,dupa capul patrat al unora .PS. respect indemnul ,sunt serios 1

      Pentru banii astia Dragnea nici macar nu se obosestea sa intinda mana ca sa-i ia (il jignesti cu o asemenea suma).

    Presedintele Klaus Iohannis face cel putin atat rau Romaniei cat cei de la PSD.

    Tot sistemul e blocat din cauza presedintelui.

    Asta e bine? 

    1. esti idiot.

      Tu ești un bou

      Scuze, dar idiotul are dreptate - chiar esti bou. Nu intelegi nimic din ceea ce se intampla in jurul tau. As putea spune chiar ca boul este inteligent in comparatie cu tine.

    Bai nefericitilor poponari care sunteți în aceeași barca cu hitleristu noi părinți avem o întrebare pentru voi. AVEȚI COPII. Nu suntem noi vinovați ca aveți o problema ca va place biberonul și stați în genunchi și sugeti lapte. Ce vreți acum sa nu se mai nască copii s au s ai deportam la AUSWITZ. Trăim perioada de trista amintire 1930 1944.Cine i vinovat ca acest fals președinte nu ne reprezinta interesele tarii și ne demonstrează încă odată ca nu a fost votat ci pus peste voința de vot a romanilor de forte oculte. El are mai multe probleme. 1Nu i plac femeile de asta nu a semnat pentru Doamna Vasilescu. 2Nu i plac, copii nu are și nu i, iubește. 3Nu iubește ROMÂNIA dar profita de ea, a făcut cariera în ea cu sprijin extern, ex zbircit ura de MERKEL. 4Are tema și scop s-o blocheze și s o distrugă cit poate. 5Daca nu ne iubește sa și dea rapid demisia și sa plece de urgenta în Germania lui. 6Va garantez ca nimeni nu o sa plângă după el ci o sa facă cruce ca am scăpat de el. 7Iar voi sugarilor care nu aveți copii sa nu i mai țineți partea hitleristului ca va faceți singuri de rușine. 8Daca pleacă în Germania nu o sa mai aibă aceasta poziție care o ocupa pe nedrept aici în România. Pina în prezent nici sarea nu s ia platito

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb